Cum sa nu furi mireasa!

Citit de: 1011 ori

Nu de putine ori mi s-a intamplat sa nu fiu luat in calcul la furatul miresei. Acest pasaj din nunta este de cele mai multe ori unul haios si distractiv ce trebuie surprins. Daca esti hotarat sa o furi, ai grija sa iei in calcul si videographer-ul de la eveniment.

Anunta-l in timp util de planurile tale. Asigura-te ca el se va afla in masina cu mireasa si ca soferul nu este baut (daca soferul a consumat bauturi alcoolice, eu imi rezerv dreptul de a refuza participarea la aceasta etapa). Daca planuiesti sa o duci in club, nu agita sampania stropind pe toata lumea, noi filmam cu echipamente scumpe si nu cred ca ai vrea sa platesti vreo despagubire. Nu ne intreba pe noi unde sa o duci sau ce recompensa vei cere, tu ai furat-o tu trebuie sa ai planul gata facut. Cand vei suna mirele sa-l anunti ce ai facut, te rugam sa o faci intr-un loc fara galagie si cu telefonul pus pe speaker pentru a putea capta sunetul.

Cat timp?

Dragi miri, e bine de stiut ca durata acestui moment nu trebuie sa depaseasca un timp mai mare de 40 de minute. O nunta fara mireasa? Cred ca mireasa si mirele sunt sufletul petrecerii, de aceea nu e bine sa stea prea mult separati :). Am intalnit in trecut cazuri cand mireasa a fost furata timp de 2 ore. Indiferent cat de important este acest moment, eu va sfatuiesc totusi sa nu exagertati cu timpul alocat acestuia.

Ești în căutarea serviciilor de filmări nunți? Te putem ajuta!
Suntem cea mai mare echipă de cameramani de nuntă ajunși la stadiul de videografi și cineaști ce oferim servicii profesionale de filmări nunți.
Vezi echipa

Trebuie sa mai stiti ca locatiile in care mireasa va fi furata nu sunt platouri de filmare iar conditiile nu sunt tocmai ok pentru a transmite exact ceea ce simtiti voi la un astfel de moment. Sper ca articolul ” Cum sa nu furi mireasa! ” sa va ofere o informatie utila de care sa tineti cont. Acesta a fost primul meu articol scris pe blog, sper ca pe viitor sa va ofer informatii utile cu privire la filmarea nuntii voastre.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

Anunta-ma
avatar