Cum sa nu te pacalesti cand alegi cameramanul?

Citit de: 1044 ori

Cauta inteligent videograful de nunta

Află din acest video cum să cauți inteligent videograful de nuntă. Prezentarea acestui clip este realizată de Mădălin D. și are rol de informare cu privire la funcționalitatea platformei de videografi.

Am observat ca este foarte usor sa te pacalesti cand alegi cameramanul de nunta. Intentia omului de a investi cat mai putin si a obtine cat mai mult, este factorul care te face sa gresesti. In acest articol vorbim despre cum sa nu te pacalesti cand alegi cameramanul de nunta. Lipsa informatiei te face sa adopti o strategie gresita de cumparare a serviciilor video de nunta. Este bine sa ti cont de toate sfaturile pe care videografii pro le ofera. Afla cum sa nu te pacalesti cand alegi cameramanul de nunta.

Exemplul vizual

Am observat ca tot mai multa lume ofera din ce in ce mai putine resurse cameramanului de nunta. Nimic deranjant pana aici. Insa, problema apare o data cu pretentiile acestora cu privire la filmarea de nunta.

Pentru a argumenta informatia scrisa am sa va ofer un exemplu real. Sunt sunat de catre un potential client care imi cere mai multe informatii despre serviciile oferite de Sorin Militaru. Dupa ce i-am oferit toate informatiile necesare, clientul imi spune: Uite, am sa-ti spun si cum vreau sa fie filmarea de la nunta mea. Uite, imi place acest clip si acest clip si tot asa.

Exemplele vizuale pe care potentialul client mi le oferea, erau imposibil de realizat pe motivul ca resursele serviciului deja ales erau insuficiente. Am inceput sa-i explic ca videograf-ul in cauza nu poate realiza un clip asemanator exemplelor vizuale. Fac o paranteza si te indrum sa citesti aici despre cat de nocive sunt exemplele vizuale in filmarea de nunta.

Mergand pe ideea ca legatura intre cameraman si client este foarte importanta, am incercat sa-i ofer telefonic o consiliere despre alegerea cameramanului de nunta. Bineinteles ca potentialul client nu a fost multumit de raspunsurile mele. Am remarcat faptul ca oamenii sunt bine informati cand aleg o anume colaborare. O mare parte dintre clienti aleg aceasta modalitate gresita de colaborare.

Eu sunt de parere ca te pacalesti. Daca ai nevoie ca un cameraman de nunta sa-ti confirme orice potentiala realizare indiferent de investitie sau resurse, eu zic ca nu faci altceva decat sa te minti.

Mesajul in masa

O alta metoda practicata de clienti este aceea de a trimite mesaje in masa. Ce inseamna asta? Mesajul in masa este sub forma un email in care se cere oferta pentru filmarea nuntii. Acest mesaj este trimis la un numar foarte mare de cameramani.

Ofertele ce se incadreaza in bugetul alocat raman singurele variante pentru filmarea nuntii. Aceasta metoda nu este altceva decat o auto pacaleala cu privire la calitatea serviciului video de nunta. Am scris recent intr-un articol despre mesajele clientilor in masa, pe care il poti citi aici.

Aceste practici mentionate mai sus fac parte din greselile pe care mirii le fac inainte de nunta. Retine ca poti ajunge sa te pacalesti doar in cazul in care nu esti informat si nu accepti sa fii informat cu privire la filmarea de nunta.

In acest caz sunt foarte putini cameramani care ar accepta o colaborare cu tine pentru filmarea de nunta. Cu siguranta nu iti doresti un cameraman dificil! Asa nici noi nu ne dorim clienti dificili. Afla si tu cum sa nu devii un client dificil pentru cameramanul de nunta citind acest articol.

Similare

Leave a Reply

3 Comentarii in "Cum sa nu te pacalesti cand alegi cameramanul?"

Anunta-ma
avatar
Filtreaza dupa:   noi | vechi | cele mai votate
Cosmina
Cititor
Cosmina

Bun Articol

Filmari Nunti
Cititor
Filmari Nunti

Clientul ideal nu iti va cere niciodata sa realizezi o copie. Ce zici de cameramanii care copiaza stilul celor mai buni? Eu cred ca aia sunt cu adevarat o problema pentru cameramanii care fac treaba buna