Desi nu este o sarcina tocmai placuta, atunci cand nu ai un buget foarte mare trebuie sa inveti cum sa reduci eficient lista de invitati de la nunta.

Lista invitatilor determina o multime de alte detalii iar cu cat sunt mai multe persoane, cu atat cresc costurile. Asigura-te ca vei include toate persoanele importante fara sa-ti dai bugetul peste cap. Iata cum sa alegi persoanele care chiar conteaza pentru nunta ta.

Fa-ti o lista A si o lista B!

Lista A trebuie sa includa toate persoanele care nu iti imaginezi ca ar putea lipsi de la nunta, familia si prietenii apropiati. La acestia va ajunge prima runda de invitatii. Pe lista B va trebui sa incluzi persoanele care nu sunt atat de importante pentru tine, colegi pe care nu i-ai vedea acolo sau prieteni ai prietenilor tai. Dupa ce ai primit raspunsuri de la persoanele din lista A, vei putea incepe sa mai trimiti invitatii catre cele din lista B, in functie de cate locuri ti-au mai ramas, in ordinea importantei.

Stabileste-ti reguli clare!

Cel mai usor mod prin care poti reduce lista invitatilor este sa stabilesti reguli si sa le urmezi. In primul rand, daca nu ai auzit numele unei persoane si nu ai mai vazut-o niciodata, nu ai de ce sa o inviti. Apoi, nu invita persoane cu care nu ai vorbit de mai mult de trei luni sau chiar de ani de zile. Pe aceasta lista intra colegi de liceu sau de facultate pe care nu ii vei mai vedea oricum niciodata. In al treilea rand, daca pe lista se gasesc persoane pe care le-ai inclus pentru ca te simti vinovata daca nu le-ai invita, renunta la idee. Nu ar trebui sa simti ca datorezi cuiva o invitatie la nunta. Este ziua ta cea mare si trebuie sa fii inconjurata doar de prieteni si persoane pe care ti le doresti langa tine.

Poti invita doar adulti!

Nu te simti vinovata daca iti doresti ca la nunta sa nu fie copii. Foarte multe cupluri decid sa faca acest lucru pentru a reduce bugetul si pentru a avea o atmosfera mai relaxata. Ai grija doar sa nu faci exceptii pentru ca ai putea jigni restul invitatilor. Poti incerca sa fii usor flexibila si sa permiti accesul copiilor doar in prima parte a serii.

[blockquote text=’Citeste si: 11 lucruri pe care trebuie sa le faci dupa ce te-ai logodit!‘ text_color=’#282828′ title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=’#282828′ quote_icon_size=’60’]

Exclude colegii de munca!

Daca ai doar o relatie amicala cu ei, poti sa nu ii inviti la nunta. Cea mai usoara solutie este sa nu inviti niciun coleg. Dar daca esti prietena cu anumiti colegi iar lumea stie acest lucru, este ok sa inviti doar anumite persoane de la job. Nu le da invitatiile la birou pentru a evita privirile celorlalti colegi. Daca insa lucrezi intr-o echipa mica, ar trebui sa inviti toti membrii sau niciunul. In ceea ce il priveste pe seful tau, invita-l daca aveti o relatie de prietenie, alaturi de partenera lui.

Asigura-te ca esti ok cu deciziile pe care le iei!

Aminteste-ti ca este nunta ta, ziua ta cea mare, si ca ar trebui sa fii inconjurata doar de persoanele care te fac sa te simti bine si confortabil.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma