Cum sa-ti asezi parintii si socrii la masa de la restaurant!

Masa de la restaurant

Unul dintre pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru nunta este asezarea invitatilor la masa de la restaurant. Acest lucru poate fi destul de greu – iti doresti ca oaspetii tai sa se simta confortabil la masa si sa se bucure de compania persoanelor de langa ei.

Cu siguranta te-ai intrebat unde ar trebui sa-i asezi pe parintii tai si pe socrii. Ar trebui sa fie la aceeasi masa sau la mese diferite? Cum crezi ca s-ar simti cel mai bine? Fiecare mireasa are aceasta dilema pentru ca nu isi doreste sa apara discutii in timpul nuntii sau chiar dupa marele eveniment.

Expertii in eticheta de nunta sustin ca asezarea invitatilor la mese se poate compara cu rezolvarea unui puzzle urias. Nu este o sarcina usoara.

In mod traditional, parintii miresei si parintii mirelui trebuie sa stea la aceeasi masa, alaturi de bunici si alte rude foarte apropiate.

Insa este ok si daca aranjezi doua mese diferite pentru fiecare pereche de parinti, pentru ca acestia sa stea mai mult in compania rudelor si prietenilor apropiati pe care i-ai invitat la nunta.

[blockquote text=’Citeste si: Cinci sfaturi de social media pentru nunta! Toate miresele trebuie sa le stie!‘ text_color=’#282828′ title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=’#282828′ quote_icon_size=’60’]

Poti alege mese separate si daca parintii nu se cunosc bine, daca nu s-au mai intalnit niciodata sau daca nu iti doresti ca acestia sa se simta ciudat. Bineinteles, asezarea la aceeasi masa ar putea fi un excelent punct de plecare pentru relatia lor.

Daca parintii si socrii au contribuit la plata nuntii, ar trebui sa ii intrebi daca au preferinte in ceea ce priveste asezarea la masa de la nunta.

In plus, daca parintii sau socrii sunt divortati, va trebui sa ii asezi pe fiecare la mese separate pentru a nu da nastere unor situatii neplacute.

Relaxeaza-te si fii sigura ca vei lua cele mai bune decizii.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma