Cu siguranta ca te-ai gandit pana acum la modul in care trebuie sa-ti planifici petrecerea de burlacite, in special daca urmeaza sa devii mireasa in curand.

Pe langa toate detaliile si calculele legate de nunta, petrecerea de burlacite este gura de aer proaspat de care ai nevoie pentru a lua o binemeritata pauza de la telefoane, mailuri si liste de invitati.

Daca ai deja o idee despre cum ar trebui sa arate petrecerea ta de burlacite, parcurge acesti pasi pentru a pune toate detaliile la punct.

1. Alege un oras!

Primul pas pentru planificarea petrecerii de burlacite este sa alegi locatia. Este fun sa alegi un loc care are o insemnatate speciala pentru tine: poate este orasul in care ai crescut, orasul in care ai amintiri cu prietenele tale sau poate un oras in care ti-ai dorit intotdeauna sa ajungi. Important este sa va distrati. Pentru a decide mai usor, noteaza toate locatiile pe o lista si alege de acolo, stabilind punctele forte si punctele slabe ale fiecarui punct.

2. Alege o tema!

Fie care iti doresti o zi la spa cu fetele, un weekend la degustare de vinuri sau o noapte in club, urmatorul pas este sa alegi tema. Gandeste-te la toate locurile in care ti-ai dori sa mergi si la toate activitatile pe care ti-ai dori sa le faci. Planifica totul avand o tema in minte, apoi alege. Puteti merge o zi la spa, o zi in baruri si cluburi. Nimeni nu a zis ca nu le puteti face pe toate!

[blockquote text=’Citeste si: Ce flori trebuie sa incluzi in buchetul de mireasa!‘ text_color=’#282828′ title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=’#282828′ quote_icon_size=’60’]

3. Concepe un itinerariu!

Dupa ce ai stabilit care sunt ideile pentru petrecerea de burlacite sau weekendul de burlacite, a venit momentul sa concepi un program detaliat. Adauga activitatile si locatiile, in ordinea in care veti merge la ele. Planifica totul impreuna cu prietenele tale.

4. Invita-ti prietenele!

Dupa ce totul este stabilit, asigura-te ca toate persoanele importante sunt incluse in plan. Pentru siguranta, creeaza un eveniment pe Facebook si trimite mailuri.

5. Finalizeaza ultimele detalii!

Dupa ce ai trimis invitatiile, te poti ocupa si de micile detalii, precum decoratiunile din camera de hotel, tricouri personalizate, cadouri pentru domnisoarele tale de onoare si sticle mici de sampanie pentru fiecare dintre fete!

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma