Asa cum am scris zilele trecute despre lansarea primului concurs pentru fotografi si cameramani, a venit timpul sa vedem cum se desfasoara acest concurs. De mentionat este faptul ca o singura categorie din concurs este activa in acest moment: Sectiunea in care este desemnat cel mai popular videograf. Citeste integral acest articol si afla pe ce pozitie ne aflam in topul celor mai populari videografi de nunta din Romania.

Astazi 8 decembrie 2013, Madalin Dumitru se afla pe prima pozitie cu un numar de 800 like-uri primite. In acest concurs inscrierile inca nu s-au terminat. Va sfatuiesc pe toti sa va inscrieti cu incredere pentru ca este un concurs in care va puteti promova. Dupa cum am spus si in articolul scris in ziua lansarii, preturile de inscriere sunt foarte mici respectiv 70 ron pentru o inscriere premium in care beneficiezi de anumite resurse ale site-ului pe o perioada de 6 luni si 100 ron pentru un abonament premium pentru 1 an de zile.

Intre timp insa am sesizat o descriere a concursului care imi da putin de banuit. Descrierea pentru videograful anului este putin suspecta pentru ca juriul care va juriza toate categoriile concursului nu este specificat. Dar eu sper ca totul se va desfasura intr-o maniera corecta si nu va fi o promovare ascunsa sau o diferentiere a participantilor intr-un mod necorespunzator. Pentru cei care doresc sa se inscrie trebuie sa stiti ca puteti face acest lucru pana la data de 14 decembrie. Va doresc tuturor succes.

In cazul in care vrei sa ma susti te invit sa-mi oferi votul tau accesand acest link. De asemenea va multumesc tuturor pentru voturile primite pana acum.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma