In acest articol am sa va ofer un mare “pont” referitor la: Cum se obtine cel mai bun pret pentru filmarea nuntii? Nu sunt prea multe solutii prin care poti obtine un pret bun. Dar, cum se obtine cel mai bun pret pentru filmarea nuntii? Pentru ca fiecare nisa are secretele ei, am sa argumentez modalitatea prin care se obtine cel mai bun pret. Inainte de a argumenta trebuie sa stii ca ai nevoie si de sansa.

Asa este in orice. Dar, oare este posibil sa obtin un pret mai bun decat cel afisat pe site? Raspunsul este: Da se poate!

Info

 

Am sa iti prezint 8 pasi prin care poti obtine cel mai bun pret!

  • Informeaza-te. Creeaza-ti o lista cu toti furnizorii pe care vrei sa-i contactezi. Realizeaza o analiza a preturilor si a serviciilor. E bine sa ramana maxim 3 ofertanti pe lista celor pe care ii vei contacta.
  • Contacteaza ofertanti cu cel putin 12 luni inaintea evenimentului. Asa vei avea ocazia sa ii gasesti disponibili. In cazul unei colaborari, ai avantajul onorariului din momentul semnarii contractului. Cu siguranta videographerul va evolua. Este posibil ca in data evenimentului tau, serviciul platit de tine cu o suma, sa se fi dublat intre timp. Dar tu beneficiezi de faptul ca ai semnat pe preturile vechi.
  • Incearca sa personalizezi ofertele “High”. In acest mod, videographerul va cunoaste imediat potentialul filmarii in portofoliul sau si va oferi discount-uri foarte avantajoase.

Implica-te

 

  • Implicate si arata-le ca iti pasa de filmarea nuntii tale. Fi original si deschis in fata ofertantilor.
  • Nu incerca sa negociezi pretul filmari de nunta prin metode uzuale: Stiti, ne facem singuri nunta…  Nu vei obtine nimic. Ba din potriva, furnizorul va simti indiferenta catre calitate si interes din partea ta. Nu transforma calitatea in cantitate.
  • Urmareste-le site-urile oficiale zilnic. Pot aparea discount-uri peste noapte. Un exemplu util poate fi: Un videographer face o noua investitie. Acesta, realizeaza ca in luna “x” nu poate plati rata investitiei din evenimentele pe care le are contractate in acel moment. Pentru ca specialistii sunt oameni independenti, este posibilia si aceasta explicatie. Strategia unui cameraman profesionist de nunta nu reprezinta o modalitate corecta din punct de vedere al marketing-ului. Este pur si simplu o viziune a unui om perfectionat pe video, si nu pe strategii de afaceri.
  • Nu pune intrebari non sens. Ofertantului nu i se cuvine sa ofere “free” consiliere. Asa poti afla de ce ai nevoie de consiliere pentru alegerea cameramanului de nunta? Este obligatia ta sa te informezi, si nu a ofertantului sa te educe in privinta filmarii tale de nunta.
  • Documenteaza-te si poarta un dialog relevant si constructiv despre filmarea nuntii tale.

 

Daca bugetul pentru filmarea si fotografierea nuntii nu iti permite achizitionarea acestor servicii, iti recomand doar una dintre ele: Fotografia sau filmarea. Acum, in functie de dorintele tale te poti hotari. Sper ca acum sti cum se obtine cel mai bun pret pentru filmarea nuntii? Nu uita: Informeaza-te, Contacteaza, Incearca, Implicate, Urmareste si Documenteaza-te!

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma