Cum se obține cel mai mic preț pentru filmarea de nuntă?

pret mic pentru filmarea de nunta

Cum se obține cel mai mic preț pentru filmarea de nuntă ??? Chiar dacă trăim într-o lume în care videografia de nuntă se dezvoltă zilnic pe parte tehnică, prețul a rămas și probabil va rămâne mereu cel mai important factor în achiziționarea serviciilor de filmare nuntă.

Cum se obține cel mai mic preț?

Înainte sa îți spun cum să obții cel mai mic preț sau mai bine zis cum să găsești un cameraman care să coste foarte puțin, te învăț cum trebuie să pornești o căutare. Înainte de toate completează-ți această listă.

  • Unde va avea loc nunta? Ex: Nunta va avea loc în Aiud.
  • Cât de mult contează pentru tine filmarea de nuntă?
  • Cât ești dispus să plătești pentru serviciile de nuntă?

În cazul în care nunta va avea loc Abrud, caută un cameraman sau operator imagine (vezi ce înseamnă operator de imagine pe wikipedia) din Abrud, daca nu găsești în Abrud, marește aria de căutare. Caută și în Alba Iulia, Baia de Arieș, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mures, Sebeș, Teiuș sau Zlatna.

Cum trebuie să cauți?

  1. În primul rând nu folosi cuvinte de genul Cameraman ieftin de nuntă în Abrud, sau Cel mai ieftin video la nuntă în Alba Iulia. Segmentul videografiei nu este atât de dezvoltat încât google să îți ofere rezultatele dorite. Uite un exemplu: Cel mai ieftin video la nuntă în Alba Iulia
  2. Caută: Servicii video pentru nuntă în Câmpeni, Sebeș, Teiuș etc. (Vezi model mai sus). Căutările pe geo locații te vor ajuta să găsești mult mai ușor cel mai convenabil serviciu video pentru nunta ta.
  3. O altă metodă foarte populară este să achiziționezi servicii video + servicii foto + dj + aranjament de sală etc. Cât mai multe servicii de la același furnizor cu atât prețul pentru filmarea de nuntă va fi mai mic.
  4. Poți apela la un cameraman ieșit din branșa ce cândva filma la nunți, însă nu s-a putut dezvolta. Apelează la cunoștințe și întreabăi dacă cunosc vreun cameraman care să îți filmeze nunta.
  5. Cameramanii care au ieșit la pensie de prin televiziuni îți pot oferi un preț mai mic. Nu știu sigur, trebuie testat și să fie cu iertare dacă cineva se simte ofensat.

În toate punctele de mai sus ți-am spus cum poți să obții cel mai mic preț pentru filmarea de nuntă. Dacă ești interesat însă unde găsești cel mai bun raport calitate preț vezi ce știm noi să facem foarte bine: Filmari Nunti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close