Dupa ce multi videografi de nunta au preluat ideea de „blogul de filmari nunti”, au aparut si informatiile spam. Pentru ca ideea de blog nu a facut parte din strategia de dezvoltare corecta, videografii bloggeri au inceput sa scrie articole pentru „Google” si nu pentru oameni. Care sunt riscurile metodei black seo si ce se intampla cu un potential client cand vede o informatie de acest gen?

Principiul de copy paste dovedeste inca o data ca este cea mai usoara metoda prin care te poti dezvolta pe termen scurt. Asa si este! De cand am inceput sa scriu pe blogul de filmari nunti madvideo.ro am vazut ca tot mai multi videografi imi preiau ideea. M-am bucurat foarte mult sa vad ca din ce in ce mai multi vor sa duca segmentul videografiei cat mai departe. M-am bucurat sa vad ca nu sunt singurul care isi doreste un segment mult mai dezvoltat. Dezavantajul blogurilor de videografie este ca articolele sunt copy paste. Am scris despre x, peste o saptamana mai apare si pe alte bloguri acelasi subiect pe care eu l-am analizat. Problema replicilor de subiecte nu afecteaza segmentul precum o face „metoda black seo” pe care tot mai multi au inceput sa o foloseasca fara sa cunoasca riscurile.

Inainte de a prezenta metoda black seo vreau sa va spun de ce un videograf de nunta scrie pe blog. Fiecare articol scris pe blog genereaza trafic si automat potentiali clienti. Daca informatia este de calitate, aceasta poate influenta rank-ul videografului scriitor. Sigur, nu este foarte usor sa iti asezi gandurile si sa le transpui intr-un articol, prin care oamenii interesati de serviciile tale sa inteleaga mai usor „nevoia de acest serviciu”. Intr-un mod real, blogul de filmari nunti trebuie sa fie legatura indirecta dintre ofertant si client. Blogul are rolul ca prin articolele gazduite sa ofere o consiliere gratuita tuturor celor interesati de serviciile prestate de un videograf.

Pentru dezvoltarea foarte rapida, dar nu corecta, au aparut articole de genul: Filmari nunti Oras. Nimic gresit in cazul in care videograful face o prezentare reala a serviciilor prestate in acel oras. Spam-ul intervine in momentul cand videograful isi doreste o acoperire rapida a zonelor in conditiile in care continutul articolelor nu are nici o relevanta cu subiectul acestora. In urmatorul paragraf am sa va exemplific aceasta metoda de anti promovare.

[blockquote text=”Urmatorul text este preluat dintr-un articol cu titlul: Filmari nunti Oras.” show_quote_icon=”yes”]

„Singurul lucru bun pe care il fac unii cameramani este sa puna muzica pe fundal la  filmari nunti Oras, iar un lucru care deranjeaza pentru ca daca te pricepi cat de cat sa lucrezi cu tehnologia, ajungi sa-ti pui singur muzica pe fundalul unei filmari nunti Oras

Oricine isi poate da seama din textul de mai sus ca este vorba de „spam”. Ce se intampla cu un potential client cand vede o informatie de acest gen? Practic nu primeste nici o informatie. De aici se deduce ca informatia a fost scrisa pentru „Google” si nu pentru oamenii interesati de serviciile de videografie. Cu alte cuvinte, multe bloguri de filmari nunti nu sunt altceva decat ferme de link-uri si de cuvinte cheie cu o consistenta zero.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Daca te consideri videograf profesionist, arata ca asa e! Nu introduce can can in videografia de nunta pentru ca sunt multe nume din bransa care contribuie din greu la dezvoltarea segmentului. Nu fi tu cel care o trage in jos. Vei atrage antipatia tuturor! Nu iti creea si tu blog pentru ca multi au. Daca nu ai un cuvant de spus, nu scrie fara sens. Citeste aici despre cum sa nu fi inselat la vizualizarea unui portofoliu de filmari nunti.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma