Cum te ajuta meditatia sa scapi de stresul nuntii

Organizarea nuntii poate sa te stoarca de energie si sa iti dea un vibe negativ. Nu te panica pentru ca totul are o rezolvare. Meditatia este perfecta si este mai usoara decat pare. Ai nevoie de o pauza si un moment de respiro, timp in care tot corpul se relaxeaza si mintea se limpezeste.

Acestea sunt cinci modalitati prin care meditatia iti poate pune ordine in ganduri:

1. Fa un pas in spate

Organizarea listei cu invitatii pentru nunta poate sa fie amuzanta, dar momentul in care realizezi ca trebuie sa inviti si familia numeroasa a soacrei sigur te va stresa. In schimb, meditatia te poate ajuta sa faci un pas in spate si sa privesti totul cu detasare. Mai mult, vei fi mai deschisa si la opiniile celor din jur si vei realiza ca relatiile cu toti membrii familiei sunt destul de importante.

2. Fa alegeri mai bune

Pentru ca ai multe pe cap si te simti destul de aglomerata si epuizata, sugestiile celor dragi te pot enerva si mai tare. Insa cu cinci minute de meditatie pe zi, iti poti elibera mintea de stresul nuntii. O minte limpede este si mai creativa, vei lua decizii mai usor si vei asculta cu mult calm si pe cei din jurul tau.

3. Gandeste-te la prezent

Planuirea unei nunti are legatura cu viitorul, cu formarea unei noi familii si cu viata de femeie casatorita. Te poti pierde foarte usor in gandurile tale despre viitor, incat ai putea sa uiti sa traiesti in prezent. In aceste momente, meditatia te ajuta sa te bucuri de prezent.

[blockquote text=’Citeste si: Cinci trucuri de alimentatie si frumusete pentru mirese‘ text_color=’#282828′ title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=’#282828′ quote_icon_size=’60’]

4. Incearca sa ai intentii bune

Bunele intentii si rabdarea sunt esentiale atunci cand iti organizezi nunta. Mai ales ca nu o faci singura, ci cu familia. Cateva exemple de astfel de intententii sunt: primeste fiecare provocare cu calm si pozitivitate, adopta o atitudine deschisa in luarea deciziilor, vezi tot ce este mai bun la persoanele care te ajuta. Astfel, in fiecare dimineata gandeste-te cu calm si relaxare la ce ai de facut.

5. Conecteaza-te cu jumatatea ta

Meditatia se face in doi in cazul celor care se casatoresc. Cand aveti timp amandoi, stati cateva minute in liniste si incarcati-va bateriile. Meditati impreuna intre 5 si 20 de minute, apoi vorbiti deschis unul cu celalalt. Vorbeste si asculta cu inima. Astfel, va veti asigura ca sunteti sinceri unul cu altul si pregatiti sa incepeti viata ca un cuplu casatorit.