Dansul mirilor in filmul nuntii

Unul dintre momentele cele mai emotionante ale nuntii este dansul mirilor. Este si normal: are rolul de a arata tuturor intensitatea sentimentelor pe care mirii nu demult le-au declarat in fata lui Dumnezeu. Totusi, sa fie doar suavitatea, romantismul si dulceata pe care le emana traditionalul dans al mirilor elementele definitorii ale unei relatii?

Cu siguranta o relatie de cuplu este definita si de altele, cum ar fi caracterul jucaus, dorinta de a tine piept impreuna greutatilor vietii sau nerabdarea de a incepe o viata noua impreuna. Acestea din urma nu reies in niciun caz dintr-un vals sau dintr-un dans pe versurile “When you say nothing at all” al lui Alison Krauss.

Primul dans trebuie sa fie memorabil, iar noul trend in a-l face sa fie asa este renuntarea la dansul mirilor traditional si adoptarea genurilor mai jucause sau pline de energie, cum ar fi hip hop sau salsa.

Dansul mirilor in filmul nuntii

Se practica in ultimul timp o combinatie a mai multor genuri, un dans care necesita o compilatie din partile a cinci pana la cincisprezece melodii. Si, bineinteles, presupune colaborarea cu un coregraf pe parcursul a cateva luni. Efortul merita din plin: invitatii vor avea o surpriza placuta iar filmul nuntii va fi deosebit. Puteti incepe cu un dans popular, ca sa treceti la un dans in stilul lui Michael Jackson, sa continuati cu un dans latino si sa incheiati cu un dans modern sau pe muzica de pretrecere. Va da nuntii un suflu informal indiferent de locatie, un cadru in care toti participantii se vor simti in largul lor vazand mirii miscandu-se degajati in primul lor dans. Va arata ca va completati cu perechea pe care v-ati ales-o, indiferent de imprejurari sau de cum va “canta” soarta de-a lungul vietii.

Pentru a vedea mai bine despre ce vorbesc, puteti cauta in portofoliul nostru astfel de dansuri ale mirilor. Veti gasi mai multe cautand pe internet, in engleza, pentru ca americanii sunt considerati intiatori ai trendului.

Si dupa ce ati admirat filmarile, luati in considerare faptul ca madvideo va ajuta sa obtineti o filmare si mai spectaculoasa a unui astfel de dans.

Nu spun ca un dans traditional al mirilor este rau. Fiecare are propriul dinamism si propriile preferinte in ceea ce priveste starile pe care vor sa le arate prin primul dans.

Indiferent de tipul de dans cu care planuiti sa dati startul proprii nunti, o filmare profesionista va accentua intotdeauna trairile pe care acesta le exprima.

Similare

Leave a Reply

1 Comentariu in "Dansul mirilor in filmul nuntii "

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Alina Gheorghe
Cititor
Alina Gheorghe

Cred ca dansul mirilor graieste povestea iubirii lor, trecutul lor impreuna, cum s-au sedus si cucerit; prezentul lor si implinirea in nunta; dar si viitorul cu suisuri si coborasuri, dar mereu impreuna. 🙂
Asta este doar perceptia mea, poate e buna, poate e rea. As incepe cu un dans senzual, bachate de exemplu… as continua cu un dans al fericirii, dance probabil si as incheia cu un ritm alert. 🙂