De ce prețul pentru filmarea botezului diferă de la videograf la videograf?

diferente de pret in filmarea botezului

Sunt întrebat de cât mai multe persoane de ce diferă prețul pentru filmarea de botez. De multe ori nu știu ce să răspund pe moment pentru că sunt foarte mulți factori care fac ca prețul unei filmări de botez să fie diferit.

Afla acum care este cel mai potrivit fotograf pentru botez in doar 2 minute.

Articolul despre diferențele de preț pentru filmarea de botez nu face referire la serviciile video prestate de un singur videograf. După cum bine știți, platforma de videografie madvideo.ro găzduiește foarte mulți videografi care prestează servicii de filmări botezuri și nunți.

În acest articol am să vă spun de ce videograful x are un preț mai mare pentru serviciile de videografie pentru botez decât videograful y.

Lăsând la o parte exemplul: „Dar un mercedes de ce costă mai mult decât un logan”, am să exemplific de ce prețul pentru o filmare de botez diferă și care sunt cei mai importanți factori care influențează atât rezultatul cât și prețul.

Pentru a mă face mai ușor înțeles, am luat din portofoliul madvideo de filmare botez 2 clipuri care au prețuri diferite. Nu am să specific prețul pentru că sistemul nostru de afișare are la bază un algoritm ce oferă clientului costul final incluzând toate taxele.

Așadar, mai jos vă prezint cele 2 filmări de botez de care vă spuneam.

Filmare Botez #1

Filmare Botez #2

Pentru cei care nu văd diferențele dintre cele două clipuri de botez și pentru cei care sunt interesați de ce aceste video-uri de botez au prețuri diferie, am argumentat mai jos care sunt factorii principali care fac ca prețul să fie diferit.

Păstrarea unei amintiri, chiar dacă vorbim de filmul de botez, poate fi creată în foarte multe feluri. În general filmările se încadrează în mai multe categorii, motiv pentru care am ales o filmare standard de botez (#1) și o filmare de botez cu influențe cinematice (#2)

Investiția videografului în realizarea unei filmări de botez

Filmare Botez #1

Videografi prezenți la filmarea botezului: 1

Ore investite la editarea clipului: 4

Argumentarea cadrelor în editare: Nu

Masterizarea sunetului auxiliar sound fx: Nu

Filmare Botez #2

Videografi prezenți la filmarea botezului: 2

Ore investite la editarea clipului: 12

Argumentarea cadrelor în editare: Da – investiție timp 3 ore

Masterizarea sunetului auxiliar sound fx: Da – investiție timp 3 ore

Concluzia

De aici deducem că prețul ar trebui să fie pe măsura timpului investit în filmarea de botez. Dincolo de timpul alocat într-o filmare, prețul se reflectă și în viziunea artistului, workflow-ul acestuia și mai puțin în aparatura pe care o folosește.

Din păcate oamenii nu au timp suficient să acumuleze informații despre serviciile de videografie atât pentru nuntă cât și pentru botez. Zilnic primesc telefoane în care sunt întrebat care e cel mai ieftin „pozar”.

Dialogurile sunt de genul: Alo, Constanța, am nevoie mâine seară la cumetrie de cameraman și poze. Pentru că expunerea și buna poziționare în SEO atrage oameni care nu cunosc segmentul, am decis ca pe viitor să scoatem numărul de telefon din site.

După cum bine știți, madvideo.ro este o platformă ce funcționează pe principiul de booking oferind clientului toate detaliile necesare legate de serviciile video de nuntă și botez.

Totul devine simplu când investești și tu la rândul tău acel gram de timp care poate face diferența în alegerile pe care le ei cu privire la videograful ce îți va filma evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close