Un material video bun are nevoie de pregatire, atat tehnica dar si pregatire din partea artistului videograph pentru montarea filmului de nunta. Chiar daca vorbim despre Filmari nunti in  Bucuresti sau filmari nunti in Galati, trebuie sa sti ca exista un termen in care filmul nuntii tale prinde contur. Filmarea se preda in termen de 30 de zile lucratoare de la data evenimentului.  Dar poate te intrebi ” de ce dureaza asa mult predarea unui film de nunta?”. Noi nu consideram ca suntem intarziati cu predarea filmelor, insa iata cateva motive ce justifica cele 30 de zile necesare terminarii materialului video:

De stiut

 

  • Stiai ca un cameraman de nunta este foarte solicitat. Acesta trebuie sa isi imparta timpul pentru a onora filmarile video la calitate exceptionala?
  •   Cameramanul profesionist transmite in filmul nuntii. Este nevoie de trairi interioare din partea acestuia, stari pe care si le impune;
  •   Montarea unui film de nunta necesita punerea cap la cap a cator mai multe detalii – cu cat mai multe detalii, cu atat mai multa expresivitate
  •    Inspiratia profesionistului sta la baza transformarii unui banal film de nunta intr-unul original, intr-o idee de film ce transmite un mesaj aparte privitorului, distinct fata de oricare altul;
  •  Atunci cand materialul video nu este suficient sau se doreste o “poveste”, un alt cadru fata de normalul eveniment, se poate alege o alta zi pentru o filmare inedita, deci si acest aspect trebuie luat in considerare;
  •  Montarea unui film de nunta nu consta doar in “aranjarea” imaginilor. Alegerea cu atentie a melodiilor, a potrivirii acestora cu intreaga actiune creeaza filmul.

 

Iata deci, de ce dureaza “asa mult” predarea materialului tau video. In traducere, post productia nuntii tale sau montajul filmarii de nunta. Tine cont insa de videographerii care au termenul de predare si peste cateva luni bune de la eveniment.

Nu ii laud, nici mie nu mi-ar placea sa astept atat dupa nunta mea  🙂 Dar, asta nu inseamna ca rezultatul lor nu este pe masura. Concluzia este ca trebuie sa te inhami cu rabdare . Noi insa, zic totusi ca ne descurcam onorabil in materie de predarea materialelor video. Citeste – Consiliere cameraman profesionist de nunta. Consiliere online oferita de Madalin Dumitru, cameraman profesionist de nunta.

Similare

Leave a Reply

1 Comentariu in "De ce dureaza asa mult predarea unui film de nunta?"

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Peter
Cititor

Am prieteni foarte multi cameramani, si cu siguranta nici unul nu o sa lucreze o luna la filmul nuntii tale. Cameramanii sunt..lenesi simplu spus. NU le place sa editeze. gandeste’te ca aproape in fiecare weekend au si cate o nunta si un botez, plus altele intre. Categoric ca nu editeaza o luna pt fiecare film. Mai mult de 2-3 zile nu lucreaza nimeni la filmul tau. Dar tot amana sa inceapa la ele..