Unul dintre principalele motive pentru care am reusit sa evoluez in bransa filmarilor de nunti este acela ca toate filmarile realizate de mine sunt diferite. Din ce punct de vedere sunt diferite? La baza au aceeasi tehnica de filmare si aceleasi camere dslr. Intotdeauna merg pe ideea ca oamenii au un caracter si o personalitate. Cu siguranta legatura dintre doua personalitati naste o viziune complexa.

In ideea sa nu va plictisesc prea mult cu un post care nu pare cuprinzator in informatie, vreau sa va spun ca originalitatea lucrarilor mele se datoreaza in primul rand oamenilor pentru care eu am filmat. Asa cum am mai spus si in alte articole, videografia de nunta sau mai pe intelesul tuturor, filmarea de nunta nu este un serviciu pe care sa-l oferii oamenilor respectand un tipar. Indiferent de genul si modul in care privesti filmarea de nunta, aceasta are la baza un mesaj bine argumentat.

Originalitate

 

Care este mesajul bine argumentat din filmarea unei nunti? Casatoria intre o femeie si un barbat devine posibila in momentul in care cei implicati isi aduc argumentele necesare care sa-i motiveze sa spuna marele da. Presupun ca in momentul in care iti ceri iubita in casatorie iti aduci argumentele necesare care sa sustina intentia ta. Acelasi lucru se intampla si in cazul iubitei care analizeaza situatia prin faptul ca subconstientul ii aduce sufiecente argumente incat sa poate lua o decizie.

In viziunea mea filmarea de nunta reprezinta legatura dintre doi oameni. Nu cred in petrecerea nuntii. Majoritatea filmarilor de nunta nu reflecta altceva decat petrecerea din ziua respectiva. Eu cred ca nunta si implicit filmarea acesteia inseamna mult mai mult decat o simpla desfasurare a unui eveniment. Cred cu tarie ca mirii au nevoie de o oglina in care sa ramana vesnic.

Totul poate fi posibil doar in cazul in care filmarea de nunta transmite cu usurinta trairile oamenilor.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

8
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Madalin DumitruOanaIrinaRaduNicoleta Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Cosmin Videographer
Cititor
Cosmin Videographer

Orice filmare de nunta indiferent de nivelul la care a fost filmata este speciala in felul ei. Nu exista cel mai bun film de nunta sau cea mai proasta filmare. Toate filmarile sunt deosebite pentru oamenii care ne angajeaza sa le filmam nunta.

Nicoleta
Cititor
Nicoleta

Partea artistica se concentreaza asupra creatiilor originale ce propulseaza ideile si conceptia videografului spre rezultate uimitoare. Nu sunt multe cazuri in care poti realiza arta in filmarea de nunta. Oamenii trebuie sa fie pregatiti ca sa inteleaga rezultatele originale ale cameramanilor de nunta. Degeaba realizezi o filmare reusita de nunta daca cei care privesc se uita ca mata-n calendar.

Radu
Cititor
Radu

Nu exista filmari de nunta care sa semene intre ele chiar daca sunt filmate de acelasi cameraman. Din montaj se face totul. Filmarea conteaza mai putin.

Irina
Cititor
Irina

Doar un profesionist isi poate da seama de ceea ce isi doresc mirii.

Oana
Cititor
Oana

Presupun ca unii clienti sunt dificili. Cum reusesti sa-i multumesti?