De ce nu pot recomanda serviciile unui alt cameraman?

Citit de: 984 ori

Cauta inteligent videograful de nunta

Află din acest video cum să cauți inteligent videograful de nuntă. Prezentarea acestui clip este realizată de Mădălin D. și are rol de informare cu privire la funcționalitatea platformei de videografi.

Chiar daca imi place foarte mult cum lucreaza alti cameramani de nunta, trebuie sa va spun ca nu pot recomada serviciile acestora. Indiferent de relatiile pe care eu le am cu acesti cameramani de nunta, indiferent de nivelul acestora, eu nu imi asum raspunderea pentru absolut nimeni. Viata face ca in prezent sa am multi prieteni cameramani care lucreaza impecabil. De ce nu-i pot recomanda? Politica acestui blog nu imi permite acest lucru? Raspunsurile le gasesti in acest articol.

Verbal, am dreptul sa recomand orice cameraman de nunta. Practic, nu am sa fac acest lucru niciodata. De ce? Eu merg pe ideea ca recomandarile nu sunt cele mai utile sfaturi. Spre exemplu eu recomand cameramanul x, insa natura lucrurilor face ca acest ofertant sa nu se poata plia cererii. De ce sa-mi asum eu responsabiliatea? Sunt de parere ca cea mai importanta recomadare pe care un cameraman de nunta o poate primii este portofoliul acestuia.

Recomandare

 

Un portofoliu de filmari nunti te ajuta mult  mai mult decat o simpla recomandare. Nu este suficient sa aflii despre un cameraman ca este un ofertant serios. Ai nevoie de informatii precum: evolutia, modelarea si viziunea acestuia. Toate aceste informatii sunt detinute de fiecare portofoliu in parte pe care un cameraman de nunta il are.

Nu sfatuiesc pe nimeni sa mearga pe principul ca daca prietenul x mi-a recomandat serviciile cameramanului y, gata… e bun… cu el lucram. Ce pentru x inseamna mega calitate pentru tine poate parea banal.

Similare

Leave a Reply

6 Comentarii in "De ce nu pot recomanda serviciile unui alt cameraman?"

Anunta-ma
avatar
Filtreaza dupa:   noi | vechi | cele mai votate
HD Video Production
Cititor
HD Video Production

Se presupune ca noi videografii profesionisti putem face cele mai bune recomandari avand in vedere ca stim ce poate fiecare.

Mr. expert
Cititor
Mr. expert

Daca nici voi nu puteti recomanda atunci cine sa recomande? Am inteles principiul tau dar cei care iti cer recomandarile pot crede despre tine ca ai rea vointa.

Radu
Cititor

Cine si-ar recomanda concurenta? Sa fim seriosi.