În acest articol am să îți spun de ce să alegi un serviciu de videografie ce include realizarea unui clip SDE. Când te simți nevoit să alegi cameramanul de nuntă sau botez, te uți să vezi ce include oferta acestuia și cât costă. Află că în ofertele video de nuntă, cameramanii au introdus un nou serviciu pe care îl numesc: Same Day Edit, despre care îți spun mai multe în acest articol.

Ce înseamnă clipul Same Day Edit?

Acest clip are o durată de maxim 2 minute și conține imagini din ziua evenimentului. Marele avantaj al acestui clip îl reprezintă faptul că este postat în aceeași zi. Cum ar fi ca în seara nunții sau a botezului să primești un clip cu tot ce s-a întâmplat până ce ați ajuns la restaurant? Interesant și util devine acest clip în momentul în care videograful înțelege tipologia evenimentului și vă oferă imagini editate într-un concept autentic. Iată cum arată clipurile de acest gen:

Same Day Edit predat și postat pe Fb în seara nunții

Same Day Edit predat și postat pe Fb în seara nunții

În imaginile de mai sus am prezentat 2 clipuri Same day edit de nuntă pe care eu le-am realizat în ziua evenimentului.

Care sunt avantajele?

În calitate de client mire, vă pot spune că acest clip mi-a plăcut și a transmis cel mai bine atmosfera evenimentului. Pentru că ești încărcat de emoți vei „savura” intens clipul Same Day Edit. Prin faptul că acest clip este postat foarte repede, oamenii interacționează mult mai bine cu video-ul. Când totul este „cald” asocierile și emoțiile sunt retrăite cu multă ușurință la vizualizarea sde-ului.

Sunteți mulți care spuneți că aveți un eveniment mic cu puține persoane și că nu rentează să obtați pentru realizarea unui asemenea clip. În calitate de videoraf vă spun că numărul persoanelor invitate sau tipul evenimentului nu sunt relevante, motiv pentru care am să vă prezint mai jos 2 clipuri sde realizate la evenimente diferite. Clipul din stânga jos este realizat la o cununie civilă iar cel din dreapta este filmat la un botez.

Same Day Edit predat și postat pe Fb în ziua cununiei civile

Same Day Edit predat și postat pe Fb în ziua botezului

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Cine poate realiza un asemenea clip?

În cazul în care vă doriți ca videograful să realizeze și un asemenea clip este bine să știți că aveți nevoie de o echipă de cameramani. Un singur videograf nu va putea realiza un clip sde pentru că va trebui să filmeze recepția și detalii la restaurant.

Eu vă recomand să apelați la o echipă de minim 2 cameramani. De asemenea este foarte important să comunicați și să le spuneți videografilor tot ce doriți sau nu să apară în clipul sde. Este suficient să spuneți: Îmi doresc să transmită emoție!, atunci videografii știu ce au de făcut.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma