O intrebare aparent simpla dar care poate fi atat de complicata atunci cand nu ii gasesti raspunsul… Si te intreb pe tine acum: de ce se casatoresc oamenii? Ei bine, voi incerca in articolul de astazi sa ma lamuresc si pe mine insami referitor la aceasta intrebare. Sa incepem!

Categoria I – casatoria din dragoste. Sentiment nobil, din ce in ce mai rar intalnit la oamenii. Fericirea nu o poti cumpara cu bani; linistea sufleteasca vine de la suflet pentru suflet si cand poti pune capul pe perna linistit, abia atunci poti spune “sunt intr-adevar fericit!”.

Categoria a II-a – casatoria din interes. Ehe, multe de spus aici. “ Interesul poarta fesul “ – asa zice o vorba din batrani. Intr-o Romanie unde se da in cap pentru o paine, nu ma mira un asemenea compromis – o casatorie pe interes; mai urat este ca se va ajunge ca ambii parteneri sa aiba vieti separate si pacat de copilul lor (in cazul in care a fost atata “minte”).

Oamenii pot fi usor duplicitari si cu greu reusesti sa iti dai seama de adevaraciunea trairilor acestora. De altfel, nu acesta este scopul nostru; doar impartim ganduri simple iar prin munca videograferilor de la madvideo.ro incercam sa transpunem emotia din ziua nuntii in imagini ce iti vor ramane o amintire originala, o amintire a zilei sfinte din viata ta.

In orice caz ar fi, ne bucuram ca oamenii se iubesc – mai mult sau mai putin – si suntem fericiti ca putem sa le aducem un zambet de la casatoria lor prin filmul nuntii.

Casatoria

 

Va voi prezenta mai jos un film de nunta care mie personal mi-a placut foarte mult prin finetea cuplului si puritatea momentului. De asemenea, pe blog-ul madvideo.ro gasesti raspuns la toate intrebarile legate de videografii nostri si totodata ai la dispozitie informatii pretioase despre ce inseamna intreaga activitate a unui cameraman de nunta profesionist.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma