O intrebare aparent simpla dar care poate fi atat de complicata atunci cand nu ii gasesti raspunsul… Si te intreb pe tine acum: de ce se casatoresc oamenii? Ei bine, voi incerca in articolul de astazi sa ma lamuresc si pe mine insami referitor la aceasta intrebare. Sa incepem!

Categoria I – casatoria din dragoste. Sentiment nobil, din ce in ce mai rar intalnit la oamenii. Fericirea nu o poti cumpara cu bani; linistea sufleteasca vine de la suflet pentru suflet si cand poti pune capul pe perna linistit, abia atunci poti spune “sunt intr-adevar fericit!”.

Categoria a II-a – casatoria din interes. Ehe, multe de spus aici. “ Interesul poarta fesul “ – asa zice o vorba din batrani. Intr-o Romanie unde se da in cap pentru o paine, nu ma mira un asemenea compromis – o casatorie pe interes; mai urat este ca se va ajunge ca ambii parteneri sa aiba vieti separate si pacat de copilul lor (in cazul in care a fost atata “minte”).

Oamenii pot fi usor duplicitari si cu greu reusesti sa iti dai seama de adevaraciunea trairilor acestora. De altfel, nu acesta este scopul nostru; doar impartim ganduri simple iar prin munca videograferilor de la madvideo.ro incercam sa transpunem emotia din ziua nuntii in imagini ce iti vor ramane o amintire originala, o amintire a zilei sfinte din viata ta.

In orice caz ar fi, ne bucuram ca oamenii se iubesc – mai mult sau mai putin – si suntem fericiti ca putem sa le aducem un zambet de la casatoria lor prin filmul nuntii.

Casatoria

 

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Va voi prezenta mai jos un film de nunta care mie personal mi-a placut foarte mult prin finetea cuplului si puritatea momentului. De asemenea, pe blog-ul madvideo.ro gasesti raspuns la toate intrebarile legate de videografii nostri si totodata ai la dispozitie informatii pretioase despre ce inseamna intreaga activitate a unui cameraman de nunta profesionist.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma