De ce trebuie sa ne alegem un videograph cu mult timp inaintea nuntii? Pentru ca un eveniment major in viata noastra necesita pregatire din toate punctele de vedere, pana in cele mai mici detalii!

Astazi va voi vorbi despre necesitatea alegerii unui videograph cu ceva vreme inaintea nuntii dumneavoastra.

Intreaga echipa de productie are un program clar stabilit, fixat pe o perioada indelungata de cateva luni, necesitand planificare, organizare si seriozitate din partea clientilor cat si a intregului stuff tehnic. Cu alte cuvinte, depindem unii de altii si acesta este si unul din motivele pentru care in contract se stipuleaza plata unui avans urmand ca restul sumei sa fie achitata in ziua evenimentului sau in ziua predarii materialului video.

Un videgraph profi isi cunoaste prioritatile iar pentru fiecare eveniment, acesta impreuna cu intreaga echipa de productie isi dedica timp si rabdare, seriozitate si weekend-uri departe de a si le petrece dupa pofta inimii dar in consecinta, este munca pe care o fac cu mare drag si talent, altfel nu ar mai fi motivati. Este foarte usor sa critici si sa iti dai cu parerea din afara, spunand ca munca unui videographer este una lejera si care nu implica prea mult efort. Din contra! Implica trairi, stari interioare si modelare, lucruri de care nu multi suntem capabili.

Cand

 

–          Pentru ca totul se face programat. Ar fi imposibil sa anunt un videgraph profi astazi, joi, ca sambata vreau sa filmeze la nunta mea – penibil. Numai un amator are timp liber suficient incat sa iti permita un astfel de program;

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

–          Videograful profi are nevoie de timp pentru ca ideiile sale sa se armonizeze perfect cu persoana ta. Pentru a se concretiza intreaga munca intr-un material video potrivit pentru tine e bine sa-l asculti;

–          Asa cum alegerea restaurantului, a locatiei unde se va desfasura evenimentul reprezinta o prioritate, si alegerea unui videgraph dintre cei mai buni este de o importanta majora, intrucat vei avea nevoie sa-i urmaresti portofoliul si sa te convingi daca el este conform asteptarilor tale;

–           Un motiv strict personal ar fi acela de a ma asigura din timp ca la nunta mea nu voi avea nicio problema de ordin organizatoric; cu alte cuvinte, imi respect invitatii si tot ce tine de mine s-a facut si am pretentia ca evenimentul meu sa fie unul de clasa.

Deci, cautarea unui videograph profi din timp este un plus pentru nuna voastra si un stres in minus! Un videograph bun nu este un moft pentru un eveniment marcant in viata voastra, ci este o necesitate!

Info

 

Iata deci, un alt articol scris de Madalin Dumitru care face referire la contactarea cameramanului si fotografului de nunta:

„ Cand trebuie sa contactezi cameramanul si fotograful de nunta?  Cel putin cu 1 an inaintea evenimentului. Daca vei tine cont de sfaturile mele, te vei bucura de urmatoarele beneficii indirecte pe care un cameraman sau fotograf de nunta ti le va oferi.

Preturi actuale –  Onorariul unui profesionist va creste mereu. S-ar putea ca la evenimentul tau, ofertantului sa i se dubleze onorariul. Dar tu vei beneficia de onorariul acestuia din ziua in care ai semnat contractul.

Aparatura mult mai buna – Un profesionist va investi mereu in aparatura. Asa ca, la evenimentul tau acesta poate utiliza aparatura mult mai buna decat cea mentionata in contract. Avantaje sunt foarte multe, eu le-am enumerat pe cele mai importante in viziunea mea. „

Speram ca sfaturile si argumentele noastre ti-au fost de folos. Vei putea cu usurinta sa iei legatura cu cei mai buni pentru filmul nuntii tale.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma