Cameramanul de nunta profesionist va cauta permanent sa faca filme cat mai interesante, bogate in detali specifice evenimentului, folosind particularitatile nuntii filmate. Aceste particularitati vor da unicitatea, singularitatea fiecarui film in multitudinea celor facute. Daca nu voi stii sa adaug, aceste particularitati  atunci va iesi un film de duzina, aproape la fel ca toate celelalte lucrari. Nu se intampla in cazul meu. Caci aici intervine artistul, creatorul din cameraman. Citeste un articole despre decorarea filmarii de nunta.

Decorarea filmarii de nunta – Importanta

Deoarece in scenariu nu sunt prevazute aceste motive ornamentale – deoarece nu stim inca despre ele – acestea fiind intamplari spontane, voi cauta sa observ si sa filmez toate momentele de genu. Bunaoara chiar meniul, servirea lui intr-un mod aparte, muzica, muzicantii, sau cate o melodie cantata mai aparte, umorul involuntar, spontan (de bun gust bineinteles) sarit de undeva din sanul invitatilor) toate aceste momente sunt pete de culoare pe paleta mea de pictor… Se fura pantoful miresei, sau chiar mireasa, se aduce un cadou special, lipsit de valoare dar aduce zambete, scoate evenimentul din amorteala. Aceste momente eu le numesc decoratiuni in filmul meu. Totdeuna, cand ma asez sa fac montajul, adun aceste momente, le fac inventarul, sa stiu de ce dispun, si incep sa le caut lucul in viitorul film de nunta. Sigur ca scenariul initial va suferii unele modificari, dar acesta nu este o problema din moment ce duce la inbunatatirea filmului.

Aici iarasi trebuie sa specific, ca s-ar putea sa nu intre toate aceste momente spontane surprinse. Si in acest caz trebuie sa cadem de acord cu clientii, ce poate sa intre, si eventual ce n-ar fi de dorit din punctul lor de vedere in filmarea nuntii. Poate ca ce am considerat un moment de umor, o gluma nevinovata, si am inregistrat, pentu client suna deplasat. Renuntam la cadrele respective.

Decorarea filmarii de nunta

Decorarea filmarii de nunta – neinteleasa. De obicei clientii nu sunt impotriva decorari filmarii de nunta, chiar acest aspect va imbraca firul naratiunii, si este de asteptat. Toata lumea vrea sa vada sclipirile din lucrare, nu atat starlucirea constanta, care poate fi chiar plictisitoare. Daca avem o buna pregartire, vom sti sa decoram filmarea de nunta fara prea multe probleme. La nevoie mai pot inregistra si ulterior cate ceva daca vad ca ar merge in film. Poate o statuie cu caciula de lana din oras,  scandari – de bun gust desigur – la un meci de… Pe aceste faze le filmez cum imi cere montajul, dupa cate o idee traznita venita pe moment. Iarasi voi discuta cu clientii, dar nu vor avea nimic impotriva, si vor sa aiba un film aparte, nu de duzina.

Nu numai filmarea dar si includerea acestor decoratiuni cer un anumit curaj si numai un profesionist va stii ponderea lor in filmarea de nunta, unde se introduc, sa contina si un liant, sa sublinieze mesajul. Vedem deci ca nu este ceva simplu.

Dar chiar daca nu este simplu ar fi pacat sa renuntam, la ele, spunand ca filmul de nunta este ceva serios. Atentie la decorarea filmarii de nunta. Decoratiunile bine dozate si la locul lor, chiar daca contin o esenta umoristica nu vor aduce o tenta neserioasa, din contra vor deschide, vor elibera filmarea nuntii de monotonia evenimentelor insirate.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Curaj, stimati clienti. Organizati evenimentul cu mici momente de surpriza, si veti avea filmarea de nunta placut decorata. Decorarea filmarii de nunta poate fi modul prin care artistul videograf de nunta isi pune in valoarea abiliatile si talentul in creerea cadrelor.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma