E bine de stiut de ce nu oferim discount pentru filmarea nuntii in zi de duminica. Pentru ca tocmai sunt destinatarul a doua email-uri in care este solicitata oferta de pret pentru duminica, am hotarat ca in acest articol sa vorbesc despre discount-ul de duminica. Imi pare rau ca logica unui profesionist nu este asemanatoare cu logica unui potential client.

Totul pleaca de la negocierea pretului. Oamenii vor sa negocieze. Sa negocieze, ce nu-i las eu? Sunt foarte multe segmente unde poti negocia. Asa numitul as din maneca potentialului client este defapt o carte mica si nesemnificativa. Ce am vrut sa spun prin asta? Am vrut sa spun ca relevanta cererii unui discount este foarte mica. Sunt foarte multi ofertanti ce practica discount-urile de duminica. Nu vreau sa deranjez strategiile nimanui, asa ca raman indiferent la tot ceea ce inseamna discount de duminica. Dar, pentru a exemplifica mai bine acest fenomen am sa dau cateva exemple, zic eu, destul de importante.

Discount pentru filmarea nuntii in zi de duminica

Sa presupunem ca un jucator de fotbal are meci in zi de sambata. L-ai angaja pe acest jucator pentru urmatoare zi, adica duminica? A.. si uite asa dezvaluim misterul marilor discount-uri de duminica. Eu cred ca un videograf profesionist de nunta trebuie sa isi asume responsabilitatea unui rezultat bun chiar daca filmarea este in zi de duminica. Dar cum este posibil acest lucru? Cu mai putine ore de somn… cu o zi de vineri foarte relaxanta… si cu multa concentrate va reusi sa duca la bun sfarsit cele doua evenimente. Pentru a solicita un profesionist trebuie sa-l motivezi… iar motivatia clar nu va fi printr-o cerere de discount. Informatia din acest articol reprezinta viziunea unui videographer de nunta. In cazul in care vrei discount pentru filmarea nuntii in zi de duminica, poti sta linistit, e plin segmentul de astfel de ofertanti. Tot ceea ce trebuie sa stii, este ca madvideo.ro interzice negocierea preturilor, mai ales in zi de duminica.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma