Cum alegi cea mai buna muzica pentru nunta ta?

Nu ma refer la interpretii de manele (foarte scumpi de altfel), ci la cei de muzica populara care stiu sa cante “I-ati mireasa ziua buna” in asa fel incat sa rascoleasca suflete si sa elibereze izvoare de lacrimi de emotie. Anonimi sau cunoscuti, cantaretii de muzica populara dau nuntii un aer de autenticitate, atat datorita portului popular cat si cantecelor din folclorul romanesc. Ei vin cu cate un cantec potrivit pentru fiecare moment cheie al nuntii. Daca le ceri dinainte, pot chiar sa compuna ceva personalizat, special pentru nunta ta.

Dj sau intrepret de nunta?

Filmul nuntii tale poate avea parti in care pare ca nunta s-a mutat la un concert live. Si cine stie mai bine ce e aceea muzica de petrecere decat pasionatii de muzica de folclor? Pentru ca de aceea e petrecere de nunta, nu-i asa? Sa jucati si o sarba, sau chiar mai multe pentru ca pe muzica house putem dansa si intr-un club in orice alta noapte.

In plus, muzica populara va fi si pe placul socrilor mari, socrilor mici, si a tuturor invitatilor trecuti de a doua varsta. Cu siguranta iti doresti o nunta la care sa se simta bine totii invitatii, inclusiv cei  trecuti de tinerete.

Din pacate, un interpret va avea nevoie de pauza pentru ca nu e omeneste posibil sa cante continuu o noapte intreaga. Un interpret e limitat la melodiile pe care le-a memorat.

Un dj, in schimb, are un playlist nesfarsit de melodii vechi si noi, de orice gen, care pot fi redate dupa propriul plac al celor care au preferinte speciale. El va avea melodia pe care o vrei pentru dansul mirilor, pentru ca un dans al mirilor pe muzica populara a unui interpret nu pare foarte romantic, nu-i asa?

Dj-ul va avea jocuri de lumini potrivite cu fiecare melodie, si nu are nevoie de pauza. El va fi un personaj tacut, ascuns, in timp ce un interpret va deveni, fara sa vrei, un personaj important in filmul nuntii, singura amintire fidela a zilei memorabile in care v-ati unit destinele. Vrei ca o persoana pe care ai intalnit-o cu cel mult un an inainte de nunta sa apara in film mai mult decat unii invitati?

In plus, interpretul rareori vine cu propriul sistem audio performant cum o face un dj profesionist, insa de cele mai multe ori vine “la pachet” cu un grup intreg de instrumentisti, care ridica pretul pe care trebuie sa il platesti pentru a avea muzica de calitate la nunta. Totusi, un astfel de grup va da nuntii tale un aer de show, ale carui vedete sunteti voi, mirii.

Interpret

Alegerea unui interpret, mai ales daca e unul renumit, are si dezavantajul ca, in functie de orasul in care te afli, va trebui sa suporti cheltuielile de transport ale acestuia. Un dj bun poti gasi oriunde, pentru ca peste tot, melodiile pe care le au in playlist sunt aceleasi.

Cu un buget permisiv, poti avea si dj si interpret, beneficiind de avantajele date de ambele optiuni. Indiferent de decizia ta, calitatea sonora a filmului nu va avea de suferit atata timp cat apelezi la serviciile unui videograf profesionist pentru ca acesta are echipament de inregistrare audio-video de cea mai inalta calitate. Totusi, alege cu grija; de alegerea ta va depinde coloana sonora a filmului nuntii tale. Dj sau interpret de nunta? Tu ce alegi?

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma