De ce dureaza atat de mult predarea filmarii de nunta? Cu toti stim ca nu este placut sa astepti zile, saptamani, chiar si luni pana sa primestesti filmarea nuntii tale. In acest articol iti voi explica de ce durata post procesarii este atat de mare. Dupa cum sti deja, termenul de predare difera de la cameraman la cameraman si de la serviciu la serviciu. Complexitatea proiectului este principalul factor care necesita foarte mult timp.

Dar, care sunt procesele prin care trece un film de nunta? Primul proces: Descarcarea materialului filmat. (Captura video in cazul camerelor video ce inregistreaza pe casete sau Transfer in cazul camerelor video ce inregistreaza pe carduri)

Edit

 

Crearea fisei de montaj, coloana sonora, montajul, corectile de culoare si sunet, grafica si text. In cazul in care filmarea nuntii tale va trece prin toate aceste procese, poti sta linistit pentru ca a meritat toata asteptarea. Durata predarii unui film poate ajunge si la cateva luni in cazul proiectelor multi cam.

Un alt criteriu important este volumul de lucru al unui cameraman. Si, ca sa iti vand un pont, „pentru a creea” ai nevoie de timp. Daca vrei „arta”, intelege si asteapta. Citeste – Consiliere cameraman profesionist de nunta. Consiliere online oferita de Madalin Dumitru, cameraman profesionist de nunta.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma