Pentru o colaborare de succes si pentru a obtine un rezultat final bun, te sfatuiesc sa citesti acest articol in care am scris despre durata si modificarea filmarii de nunta. Pentru ca ne-am lovit de cateva ori de situatii de genul acesta, am hotarat sa  iformez potentialii clienti, despre eventualele inconveniente intre parti ce pot aparea. Durata si modificarea filmarii de nunta trebuie stabilita de la bun inceput. De ce clienti considera ca durata filmarii este mult mai importanta decat calitatea filmarii?

Asa cum este afisat in oferta de pret, oferim clientilor in materialul final, aproximativ 4 ore. Mentionam ca nu ne luam angajamentul sa onoram filmarile de nunta in care ne sunt cerute mai multe ore de filmare. Nu oferim servicii platite la ora. Rezultatele noastre afisate in portofolii sunt obtinute in urma ofertelor prezentate pe site in categoria preturi filmari nunti. Madvideo.ro interzice videographer-ilor membri si afiliati sa modifice ofertele prezente pe site. De ce am impus acest lucru? De ce clientii nu vor primii niciodata 6 ore de filmare? Experienta pe care o avem in acest domeniu nu ne permite sa livram unui client un material cu o durata mai mare de 5 ore. Resursele de care dispunem pentru fiecare pachet sunt factori ce determina o filmare de nunta calitativa. Nu cantitativa. Ce se poate intampla daca incalcam aceste reguli?

Durata si modificarea filmarii de nunta

Principiul comunitatii madvideo.ro lucreaza cu scopul de a multumii toti clientii ce apeleaza la serviciile noastre. Am sa va prezint un caz  in care echipa de videografi profesionisti a fost subestimata. S-a intamplat ca la un eveniment, clientul sa semneze cu noi doar in conditiile in care ii vom oferii 5 ore de filmare. L-am informat ca este foarte mult. Natura situatiei ne-a impins spre o colaborare cu acest client „dificil”. Ce a urmat? Pe timpul filmarilor clientul a dorit filmarea unor momente de genul: Canta formatia iar lumea manca. Woaw. Da, asa este. Pentru a nu dezechilibra balanta unei colaborari bune, echipa s-a conformat si a inceput sa filmeze. Pentru ca ne dorim servicii calitative, avem grija sa nu existe tensiune intre parti indiferent de situatiile imprevizibile ce pot aparea la un eveniment. Odata cu predararea acelui eveniment, au inceput si nemultumirile: Prima nemultumire a fost: Mi se pare prea mult 5 ore cat mi-ati livrat! Sfaturile clientului au inceput sa apara: Tai de acolo si pui acolo, tai partea aceea si uite asa ajunge sa avem 4 ore. A doua nemultumire: De ce nu s-a filmat toata perioada cand a cantat x. X, a cantat 2 ore. Iar eu am doar 1h si 20 min. Pentru ca ne dorim sa avem doar clienti foarte multumiti, am facut compromisul de a reface materialul. Cat timp s-a pierdut? Aproximativ 30 de ore de lucru. Nu era mai usor sa se mearga pe mana profesionistului de la inceput? In urma acestei situatii iti dai seama ca durata si modificarea filmarii de nunta sunt factori ce trebuiesc stabiliti cu mare atentie.

Sfatul meu este sa aveti incredere in seriviciile unui cameraman sau fotograf de nunta profesionist pe care l-ati angajat. De asemenea va indrum sa va informati cat mai mult despre colaborarea cu un ofertant de acest gen. Daca iti doresti rezultate bune este bine sa ti cont de durata si modificarea filmarii de nunta. Informatia din acest articol doreste  sa fie un criteriu in plus de care sa ti cont la contractarea unui cameraman profesionist de nunta.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma