Am fost intrebat de mai multe ori despre cat filmam noi la eveniment si care este durata video-ului brut de nunta. Abordarea acestui subiect este foarte sensibila pentru ca majoritatea potentialilor clienti inteleg gresit informatia prezentata. In acest articol am hotarat sa-i informezi pe toti cu privire la durata video-ului brut de nunta. Cat filmeaza camerele si cat pastram la finalul proiectului vei afla in acest articol.

Prezentarea pe care urmeaza sa o fac sustine toate ofertele videografilor prezenti in site. Sa presupunem ca alegi un serviciu in care ti se ofera filmarea nuntii cu 2 camere, iar durata materialului final este de 3 ore. O durata exacta de timp nu pot da, dar pot estima ca brutul filmarii de nunta va avea cu 30, 40 minute mai mult decat varianta finala pe care o primesti. Acum exista un grup de oameni care spun: A.. pai cum nu filmezi 5, 6 ore? Ca… eu am primit o oferta de la un cameraman care a zis ca imi filmeaza 9 ore din care imi da 4 ore editate.

Oameni buni, hai sa lamurim aspectul acesta pentru ca informatiile mega duzinistilor nu fac altceva decat sa va dezorienteze. Pornind de la ideea ca nu are importanta cate minute iti filmeaza peste ceea ce primesti in varianta finala, trebuie sa mentionez ca un cameraman profesionist de nunta nu va face niciodata risipa de energie. De ce sa filmez eu o secventa care stiu cu siguranta ca la montaj cade? De ce as face asa ceva? Eu cred ca este ilogic.

Acum.. intrebarea mea este. De ce oamenii potentiali clienti sunt interesati de durata video-ului brut de nunta? La ce ajuta brutul? Cu siguranta cei care sunt interesati de brutul filmarii de nunta nu stiu cum arata cu adevarat o filmare bruta. De aceea va rog sa cititi articolul in care am scris despre: Brutul filmarii de nunta. Poate asa reusim sa intelegem si acest aspect.

Si pentru a raspunde tuturor posibilelor intrebari, am sa raspund si la intrebarea: Care este durata filmarii brute din care se realizeaza un film cinematic cu durata de 1 ora? Aici vorbim despre un alt mod de a filma. Se urmareste ca prin realizarea unei astfel de filmari sa se transmita intr-un mod narativ actiunea unei nunti. Filmarea poatea avea de la 3 pana la 5 ore din care sa reiasa un film cinematic de nunta cu durata de 1 ora. Atentie! Nu exista film cinematic cu durata mai mare de 1 ora si 30 de minute.

O alta informatie foarte utila este urmatoarea: Retine ca un videograf de nunta nu este un robot care sa masoare timpi. Prin experienta pe care o detine, acesta iti poate estima o durata in functie de complexitatea unei nunti. Complexitatea unei nunti inseamna: Locatii si dinamism. Atat locatiile in care se filmeaza cat si dinamismul evenimentului sunt elemente foarte importante in durata unei productii de nunta.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Alexandra Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Alexandra
Cititor
Alexandra

Mi se pare o idee foarte buna in legatura cu filmul cinematic de 1 ora deoarece nu cred ca o sa te plicisesti prea repede.