Se zvoneste printre miri ca e bine sa alegi cameramanul si fotograful de nunta din aceeasi echipa. Oare asa sa fie? Afla care este parerea mea despre echipele foto video gazduite de acelasi brand. Cu siguranta sunt multi cei care alearga sa achizitioneze servicii foto video de la acelasi furnizor in ideea de a reduce timpul de intalniri cu diversi ofertanti. Motivele pentru care oamenii apeleaza la servicii complete video foto de nunta sunt multe printre care si asa zisul „avantaj financiar.”

Dupa o analiza complexa a cererilor de oferte video foto, pot sa va spun ca aceste servicii complete sunt cele mai cautate din bransa. Acestea subclaseaza toate ofertele individuale de video sau foto nunta.

Cost

 

Asa cum spuneam in descrierea acestui articol, eu cred ca oamenii sunt incantati de ideea ca platesc mai putin si de faptul ca o echipa foto video va face treaba mai buna decat 2 ofertanti cu branduri diferite. Total gresit.

Putearea unui brand nu se poate dezvolta in egala masura pentru serviciile foto video. Exista nume sonore de ofertanti videografi si nume sonore de ofertanti fotografi. In prezent nu exista o platforma care sa gazduiasca profesionisti din topul celor mai buni.

Eu zic ca e bine sa te feresti de echipele formate din videografi si fotografi. De ce?

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Pentru ca este greu sa identifici cu exactitatea lucrarile acestora. In cazul in care bugetul alocat pentru serviciile foto video de nunta este limitat, atunci cu siguranta calitatea nu este un aspect foarte important. Afla ce conflicte pot sa apara intre fotografi si cameramani.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma