Site-ul celei mai mari comunitati de videografi pro din Europa a reusit sa ma dezamageasca cumplit. Nu credeam ca se practica promovarea neagra la un astfel de nivel. Toate motivele pentru care eu sunt dezamagit de serviciile oferite de cea mai mare platforma de videografi din europa, pe larg in acest articol.

Cel mai deranjat lucru la aceasta platforma ar fi faptul ca din 30 de zile, in 25 nu functioneaza corespunzator. Ideea acestei platforma a fost de a incasa o suma de bani de la membrii pro pentru a putea pune la bataie anumite premii. De asemenea se realizeaza tot felul de topuri in urma popularitatii unui videograf. Dar sa va spun ce s-a intamplat si probabil se va mai intampla.

Popularitatea unui videograf este masurata prin %, nivelul popularitatii mele ajunsese la 1410% ceea ce ma clasa pe locul 4 in europa. Toate bune si frumoase pana cand intr-o zi primesc un mesaj de la administratorul site-ului in care ma anunta ca popularitatea mea a scazut cu -50% pentru ca am cumparat sau am influentat oameni ca sa ma voteze. Ba esti prost? Ceva de genul.. ar fi trebuit sa raspund. In fine, nu comentez aceasta strategie ieftina de promovare dar am ramas surprins sa vad ca defapt nivelul popularitatii mele ajunsese la 218%. Oare rusii astia nu stiu matematica? sau nu stiu sa scrie? I-am raspuns elegant printr-un email in care i-am spus ca m-a penalizat cu mult mai mult de 50% asa cum am fost anuntat. Raspunsul acestui stimabil admin a fost: Daca vrei sa ajungi iar la nivelul popularitatii la care ai fost trebuie sa scri zilnic in sectiunea de forum articole noi. Ba esti prost? 

EEVA.PRO o mare dezamagire pentru mine

Din momentul acela, EEVA.PRO pentru mine a devenit un nume pe care nu mi-l mai doresc sa-l aud. Toata lumea isi urmareste interesul. Nu imi pare rau de suma pe care am achitato, am crezut in serviciile lor de aceea am platit. Acum imi dau seama ca sunt din ce in ce mai putin oameni care vor cu adevarat sa ajute un segment. Pana in prezent sunt 30 de romani inscrisi in aceasta platforma care cu siguranta i-a dezamagit si pe acestia. Si te gandesti ca initiativa proiectului are la baza oameni cunoscatori, oameni profesionisti. Am ramas cu o dezamagire profunda sa vad ca profesionistii se preteaza la astfel de metode negre de promovare.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma