Este desfasuratorul nuntii un element important?

Citit de: 928 ori

Este desfasuratorul nuntii un element important? In opinia mea, secretul unei nunti bine oraganizate este conceperea si respectarea desfasuratorului pentru ziua respectiva. De mult timp am vrut sa dezbat acest subiect care mie mi se pare un element cheie. De ce spun acest lucru? De multe ori mi s-a intamplat ca in timpul evenimentului sa-i deranjez foarte des pe miri cu intrebari. Intrebari de genul: “La ce ora este biserica si unde? La ce ora aveti sedinta foto? La ce ora trebuie sa fim la local si unde?”

Aceste lucruri provoaca un disconfort atat pentru miri cat si pentru cameraman. De ce? Pentru ca mirii nu au timp de dat indicatii, dar mai ales pentru mine, deoarece daca intram in posesia desfasuratorului inainte cu cateva zile de eveniment stiam exact cat timp trebuie sa aloc pentru fiecare parte a evenimentului. Mi se intampla adesea sa aud expresii de genul: “In maximum 10 minute trebuie sa plecam catre biserica ca altfel vom intarzia”.

Desfasurator

 

In acel moment eu ma simt vinovat ca si cum din vina mea nu am avut timp suficient. Pentru ca nu am realizat ce mi-am propus, insa, problema apare ca urmare a lipsei desfasuratorului, ori atunci cand a fost realizat, nu a existat comunicare. Consider ca existenta desfasuratorului in ziua nuntii este un element foarte important atat pentru miri cat si pentru videographeri.

Totusi realizarea acestuia trebuie facuta cu ajutorul videografului care datorita experientei acumulate stie mult mai bine sa estimeze durata necesara pentru realizarea fiecarei etape a nuntii. Mirii ar trebui sa fie constienti de importanta desfasuratorului, intrucat acesta le usureaza sarcinile din timpul evenimentului si contribuie la realizarea unui material calitativ atat pe parte de video cat si parte de foto.

In concluzie recomand tuturor mirilor sa realizeze desfasuratorul nunti si sa ceara si sfatul cameramanului.

Nou din YouTube #Vlog

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma