Esti fotograf de nunta? Te promovam noi!

Esti fotograf de nunta si vrei sa colaborezi cu cea mai mare echipa de videografi din Romania? Te anuntam ca ai ajuns in locul potrivit. Lider pe piata videografiei de nunta din Romania, Madvideo.ro lanseaza cel mai mare parteneriat cu fotografii profesionisti de nunta. Pentru ca in cele mai multe cazuri, clientii isi doresc servicii pro de calitate video si foto, am lansat in pagina Asistenta, topicul: Colaboram cu urmatorii fotografi. Esti fotograf de nunta? Te promovam noi!

Cine suntem?

Suntem cea mai mare echipa de videografi de nunta din Romania sustinuti de cea mai inteligenta platforma, madvideo.ro. Anual, suntem prezenti in calitate de videografi la peste 300 de nunti. Poti face cunostinta cu noi aici. Ne promovam intens prin Adwords si Facebook.

Intr-o luna de la lansarea noii platforme, am ajuns la peste 400 de vizitatori unici organici pe zi. Desigur, in spatele acestei platforme se afla si blog.madvideo.ro, dedicat 100% videografiei, ce are peste 8.000 de intrari unice lunare.

Cat despre pozitiile noastre in seo te lasam pe tine sa le verifici pe google.ro, cautand: filmare nunta, video nunta, cameraman nunta, filmari nunti.

Iata ce stim sa facem:

Cum devenim parteneri cu fotografii de nunta?

Simplu… Noi adaugam numele tau cu link direct catre site-ul tau de prezentare iar tu introduci urmatorul cod in sectiunea aferenta. Ne poti adauga la colaboratori sau in orice alta pagina vizibila care sa faca parte din site map.

Cod Madvideo:  <a href=http://madvideo.ro/disponibilitate?category_id=5>Vezi cameramani profesionisti de nunta</a>

Dupa ce ai adaugat codul, lasa un comentariu cu adresa unde ai inserat codul.

Pentru suport poti lua legatura cu Madalin Dumitru pe FB.

Ne rezervam dreptul de a selecta fotografii alaturi de care ne asociem imaginea.