Eticheta dansului de nunta – Ce trebuie sa stie mirii

Eticheta dansului de nunta

Inainte de a incepe distractia la nunta, exista cateva formalitati de care trebuie sa te ocupi in seara cea mare: primirea invitatilor, toasturile si, bineinteles, dansul de nunta.

Exista trei tipuri de dans principale pe care le vei vedea la aproape fiecare nunta: primul dans al mirilor, dansul mirilor si nasilor, dansul mirilor cu parintii.

De fiecare data, invitatii se vor aseza in jurul ringului de dans si va vor privi in timp ce realizati coregrafia pe care ati pregatit-o. Daca veti face ceva spectaculos, asteptati-va la un public si mai mare!

Ingrijorati ca invitatii se vor plictisi in timp ce va urmaresc pe voi dansand? Vestea buna este ca poti restrange toate aceste dansuri la mai putin de 10 minute.

Indiferent de ce tip de dans alegi, incearca sa folosesti versiunea sa cea scurta pentru un plus de dinamica. Vei avea parte de un moment special si nu vei plictisi pe nimeni cu un vals de cinci minute, la fel ca cele din liceu.

[blockquote text=’Citeste si: Patru calitati pe care orice domnisoara de onoare trebuie sa le aiba!‘ text_color=’#282828′ title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=’#282828′ quote_icon_size=’60’]

Apoi, va puteti invita nasii si parintii la dans pentru a incheia piesa alaturi de voi, urmati fiind de ceilalti invitati de la nunta.

Poti alege orice tip de dans doresti si poti invita pe ring orice persoana draga. Poate vrei sa-i ai pe bunici aproape, sau poate iti doresti un flashmob alaturi de colegele de facultate.

Planifica dansul din seara nuntii imediat dupa ce au venit toti invitatii, apoi asezati-va la masa, bucurati-va de mancare si de eveniment.

Similare

Leave a Reply

1 Comentariu in "Eticheta dansului de nunta – Ce trebuie sa stie mirii "

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Dorin
Cititor

ai idee cae coregrafi de nunta poate invata o “stanca”? deoarece eu nu am avut treaba cu dansul niciodata iar viitoarea mea sotie vrea ca dansul nostru sa fie minuunat. Multumesc