Calitatea unui clip de nunta nu depinde de costurile de productie. Informatia precum ca pretul filmarilor de nunti este un mit este argumentata in primul rand de calitatea videografului si de serviciile video pe care acesta le presteaza. Pentru a obtine o filmare de nunta calitativa nu trebuie sa cauti cel mai mare pret. Citeste integral despre pretul filmarilor de nunti.

De multe ori m-am intrebat de ce cameramanii de nunti isi ascund preturile. Am navigat pe mai multe site-uri de profil in speranta ca am sa gasesc o oferta de pret transparenta. Nu a fost deloc asa. In dialogul cu unul dintre videografii care nu isi afiseaza preturile am auzit: Pai stai sa vezi ca nunta va avea loc sambata si este si in orasul x, deci te costa atat. Bun, am inteles. La o alta convorbire cu acceasi persoana, am inteles ca pretul nu mai era acela, ba din potriva aveam o reducere de aproximativ 50% din pretul oferit in primul dialog. Ce se intampla defapt cu preturile cameramanilor de nunta?

De multe ori am auzit diverse persoane care compara preturile serviciilor video de nunta cu cele ale formatiilor. Cat de relevanta este aceasta comparatie intre acesti ofertanti, dezbatem in acest articol. Este foarte usor sa iti dai cu parerea sau sa cataloghezi serviciile pe care videografii de nunta le presteaza, insa este destul de greu sa fim mai rationali si mai realisti cand vine vorba de implicarea acestora in serviciile video de nunta pe care le presteaza. Citeste integral un articol in care am scris despre mentalitatile gresite despre costurile serviciilor video pe care oamenii le au.

Cu siguranta multa lume se intreaba unde putem gasi cele mai ieftine servicii de filmari nunti? Raspunsul ti-l voi oferi chiar eu in acest articol. Internetul este plin de pagini care gazduiesc sute de portofolii cu filmari de nunta. De multe ori insa se intampla sa nu fie afisat nici un cost al serviciilor prestate. Citeste acest articol si te poti incadra in categoria oamenilor care au facut cea mai buna alegere cu privire la ofertantul video de nunta.

De multe ori m-am intrebat care este cel mai bine vandut serviciu de filmari nunti. Chiar daca segmentul videografiei de nunta a evoluat enorm in ultimii 3 ani, puterea de cumparare si totodata lipsa de informare sunt cele mai importante aspecte ce ii determina pe oameni sa aleaga un serviciu video de nunta. Am facut o analiza a celui mai popular sau mai bine zis celui mai vandut serviciu video de nunta. Citeste articolul integral si vezi care este cel mai atractiv pret video nunta.

SONDAJ | E bine de stiut despre cat sunt oamenii dispusi investeasca in filmarea de nunta. Pentru a afla acest lucru, in acest articol am inserat un sondaj care sa ne aduca cat mai multe informatii despre investitia in serviciile video de nunta. Totodata am sa argumentez si eu informatia pe care o detin despre modul in care mirii investesc in serviciile videografilor de nunta. Chiar daca nu pare, segmentul filmarilor de nunti ajunge cu pasi repezi ca prin evolutia videografilor sa elimine partea medie a ofertantilor si bineinteles a ofertei. Citeste integral un articol despre pretul filmarilor de nunti.

Zilele trecute am fost la o intalnire pentru prezentarea serviciilor de filmari nunti. Toate bune si frumoase pana cand viitorul mire imi spune: Am fost la cameramanul x (cameraman de nunta popular in Romania) care imi ofera tot ce imi oferi tu la un pret mult mai mic decat al tau. Noua ne plac mai mult filmarile de nunta realizate de tine. Crezi ca putem colabora pe un pret mult mai mic pentru filmarea nuntii noastre? Atat raspunsul meu cat si alte informatii despre preturile filmarilor de nunta, le gasiti in acest articol.