Mentalitatea unor videografi ii face pe acestia sa utilizeze in mod abuziv gadgeturile in filmarea de nunta. Ceea ce ei nu stiu este faptul ca excesul de gadgeturi in filmarea de nunta duce la incubarea emotiei. Asa zisi profesionisti merg pe ideea: uite am si eu, fac si eu. O mentalitate ce a dus la intoxicarea cadrelor filmate. Pentru ca multi folosesc gadgeturile ca atuuri in fata clientilor si pentru ca prin achizitionarea de astfel de gadgeturi se doreste o evolutie rapida a rezultatelor, am sa aduc la cunostinta 3 asptecte importante referitoare la excesul de gadgeturi in filmarea de nunta.

Mai nou toti videografi de nunta detin tot felul de gadgeturi. In acest articol am sa prezint cele mai populare gadgeturi folosite in filmarea de nunta.

Minicopter – Dslr

Videografii spun despre acest gadget ca ar fi o jucarie minunata care cu siguranta va fi urmatoarea lor achizitie. Cei drept, cu ajutorul acestui minicopter poti surprinde imagini spectaculoase de la o inaltime destul de mare. In cazul in care iti doresti asemenea cadre in filmarea nuntii, trebuie sa te asiguri ca echipa de productie iti ofera minim 3 camere la sol.

Ce se poate surprinde prin cadrele filmate cu un astfel de minicopter? Cadrele de locatie si cadrele care amplifica sirul unei actiuni sunt singurele cadre ce pot fi filmate cu o asemnea jucarie. Pentru ca rolul acestui gadget a fost inteles gresit, multi cameramani romani au ajuns sa detina o astfel de jucarie. Ce a urmat? A urmat o explozie de cadre tremurate filmate cat mai de sus in mai toate best moments-urile.

A folosi in exces o unealta de genul, iti vei dezechilibra total conceptul de filmare si vei incuba emotia din ziua unei nunti. Avem nevoie de zambete, trairi si emotie de aceea trebuie sa nu exageram cu gadgeturi care azi sunt si maine nu.. doar din dorinta sa aratam altora… ca si noi avem!

Slide – Dslr

Acest mic gadget este detinut in prezent de peste 70% din videografii de nunta din Romania. Aceasta jucarie ne permite sa obtinem cadre in miscare. Mai precis, ne ajuta sa obtinem travuri si lifturi. Acest gandget are un cost foarte mic, asta permitand tuturor videografilor sa si-l achizitioneze. Cum acesta a devenit o achizitie noua, operatorii au inceput sa-l foloseasca in exces.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Achizitionarea slide-ului trebuie facuta in ideea de a completa lipsurile de dinamicitate din conceptul de filmare. Pentru ca lipsa argumentarii este factorul predominat in Ro, oamenii au inceput sa bifeze metaforic un nou nivel in evolutia acestora ca si profesionisti. Etapele evolutiei nu constau in achizitionarea de astfel de gadgeturi, ci in calitatea rezultatelor obtinute in urma conceptelor cat mai originale de filmare.

Am ajuns in pragul in care toate filmarile seamana izbitor. Asa cum in urma cu multi ani toti se ghidau dupa efectele digitale aplicate cu un simplu click la editare, acum transformarea a facut ca toti sa se inghesuie la standul de gadgeturi pentru a achizitiona cat mai multe produse de genul. In cazul in care aresenalul tehnic detinut de un videograf pro ii ofera posibilitatea de a lucra cu un slide, sigur aceasta actiune va fi in permanenta controlata.

Skate – Dslr

Aceasta este o noua jucarie care doresta sa inlocuiasca slide-ul. In viziunea mea o mica porcarioara pe care si eu o folosesc uneori. Mi se pare un gandget foarte uitl atunci cand timpul iti permite sa intervi pe partea macro a filmului de nunta. Lafel ca si slide-ul este un gadget destul de accesibil oricarui videograf. Pentru ca vorbim de aceeasi nisa cu aceeasi oameni ofertanti, lucrurile nu se puteau schimba nici in cazul jucarioarei numite Skate.

Am ajuns sa vizualizam filme de nunta ce la baza au miscari de slide, skate si fly. In viziunea mea daca nu respecti conceptul de baza al unui film de nunta nu poti intervenii cu asemenea gadgeturi.

Toate gadgeturile existente iti pot aduce un plus de calitate informationala doar in momentul in care tu stapanesti foarte bine actiunea unui evenimet. Am vazut ca multi omit etapele principale ale unui poiect de filmare  pentru a oferi timp de filmare cu tot felul de gadgeturi. Filmarea cinematica de nunta nu inseamna clip tv.

Filmarea cinematica inseamna mult mai mult decat o insiruire de cadre filmate cu astfel de gadgeturi. Informatia prezentata in acest articol nu doreste sa faca o confuzie intre ofertanti. In acest articol mi-am sustinut si in acelasi timp mi-am argumentat parerea ca excesul de gadgeturi in filmarea de nunta duce la incubarea emotiei.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma