Nu de putine ori am auzit aceste cuvinte: extrasezon de filmari nunti. Nu cred ca prin volumul ridicat de filmari din lunile de vara putem numii o perioada a anului ca fiind extrasezon. Deranjant este faptul ca oamenii percep serviciile cameramanilor de nunta ca pe un produs. Produs pe care il pot achizitiona la un alt pret in asa numitul extrasezon. Nu inteleg ideea de extrasezon atata timp cat eu am aceeasi responsabilitate iar oamenii beneficiaza de intreaga mea capacitate de a realiza filmarea unei nunti.

Cost

 

Am auzit de excursiile organizate in extrasezon. Mare imbulzeala unde totul devine mult mai ieftin. Dar extrasezonul in excursii reprezinta numeroase dezavantaje: De la faptul ca nu beneficiezi de aceleasi conditii meteo pana la obiective turistice inchise. Automat ca se ofera discount-uri din moment ce organizatorii nu iti mai ofera aceleasi posibilitati ca in timp de sezon.

Dar in filmarea de nunta unde este extrasezonul? Si, ce reducere sa faci atata timp cat implicarea si beneficiile oamenilor sunt aceleasi. Voi ce parere aveti despre extrasezonul de filmari nunti?

Similare

Leave a Reply

8 Comentarii in "Exista extrasezon de filmari nunti?"

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Cosmin Videographer
Cititor
Cosmin Videographer

Politica reducerilor este implementata de toate restaurantele care organizeaza nunti. Este normal sa aiba asemenea efecte sin in bransa noastra. Asa cum ai spus si tu filmarea de nunta nu este un produs ci un serviciu. Pana se va informa piata cred ca va trebuii sa ne modelam cererii. Stima

HD Video Production
Cititor
HD Video Production

Si mie mi-au cerut oferte personalizate dar sa tin cont ca nunta se va desfasura in extrasezon. Nu am acceptat sa-i fac nici o reducere si bineinteles ca a picat proiectul.

Mr. expert
Cititor
Mr. expert

In curand ne vom trezii cu oferte speciale de blec fridai. Asta in cazul in care nu or exista deja.

Radu
Cititor

Da exista extrasezon de nunta.

Corina
Cititor
Corina

Dragii mei,

Notiunea de extrasezon, ca in orice alt domeniu, nu doar al nuntilor ( ex. turism), se stabileste in functie de cerere si oferta. Intr-o luna de sezon ai cereri pentru 50 de nunti si intr-una de extrasezon doar 10, e normal ca preturile sa difere. Unde e cerere mare si pretul e mare…

Pretul la mancarea din restaurante creste sau scade daca e toamna sau vara?