Cum este realizata o filmare de botez HD?

Cu siguranta putem realiza servicii de filmare botez HD dupa mai multe criterii si aspecte tehnice. In articolul filmare botez HD am sa va prezint 3 videoclipuri best moments de botez abordate in maniere diferite. Chiar daca vorbim de filmarea botezului, trebuie sa mentionam ca posibilitatile in editare sunt infinite. Tot ce trebuie sa facem este sa respectam cu mare atentie desfasuratorul de filmare. Este recomandat sa existe un concept care sa reprezinte caracteristicile persoanelor prezente in filmare. Citeste un articol despre video … imagine … filmare botez … HD

Am sa incep articolul de astazi prin a va spune ca exista foarte multe moduri prin care se poate realiza o filmare de botez. Tot ce trebuie sa faci este sa te intalnesti cu videograful contractat si sa-i prezinti ideiile tale. In cazul in care il vei lasa pe acesta sa conceapa in functie de activitatea evenimentului, poti risca ca rezultatul sa nu fie cel dorit. Nu spun asta pentru ca persoana care iti va filma botezul nu este abilitata, ci pentru ca viziunea acestuia poate sa fie diferita de a ta. Pentru ati face o idee despre rezultatele pe care eu le obtin la categoria: filmare botez HD, iti voi prezenta 3 clipuri pe care le-am realizat in 2014.

VIDEO BOTEZ HD – SWEET CHILD

Aceasta filmare de botez face parte din categoria scurt metrajelor de botez. Ideea conceptului pe care noi am creat acest film nu este una populara in randul video-urilor de botez. Cu siguranta ca fiecare are viziunea sa, iar de acest lucru trebuie profitat cat mai mult. Exista o mare neintelegere cand vine vorba de filmare cinematica de botez. Marea majoritate a oamenilor care apeleaza la aceste servicii cred ca daca lucreaza cu un videograf pro, rezultatul va fi unul pe masura. Este foarte gresit sa crezi acest lucru. Singurul om care decide calitatea filmarii de botez esti chiar tu! Nimeni altcineva nu are puterea de ati cunoaste intentiile.

VIDEO BOTEZ HD – DAVID CRISTIAN

 

 

 

 

 

 

In aceasta filmare de botez s-au folosit foarte multe elemente tehnice in editare. Toata contributia mea a fost pusa pe plan secundar pentru ca nu a existat un concept pe care sa-l urmez. In cazul in care nu exista un concept, videograful risca foarte mult ca rezultatul sa nu fie unul pe masura nivelului sau profesional. Video jurnalismul de botez nu ofera siguranta cameramanilor. Este de mentionat faptul ca daca botezul este animat prin dinamism, lipsa conceptului nu este atat de vizibila.

VIDEO BOTEZ HD – NATALIA

Aceasta filmare de botez este defapt un mesaj. Chiar daca imaginile pe care le vedeti fac parte fara dar si poate din categoria filmare botez, ideea clipului este de a transmite intr-un mod cat mai direct starile personajelor prezente in filmare. Acest tip de productie nu este influentat in nici un fel de locatiile in care se filmeaza. De mentionat este faptul ca sunetul pe care il folosim la filmarea botezului face parte din categoria sunetelor de film.

Foto credit: Gabriel Samson

Similare

Leave a Reply

2 Comentarii in "Cum este realizata o filmare de botez HD? "

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
costy
Cititor

Frumoase aceste filmari de botez. Cat costa o asemenea filmare de botez?