Îți dorești filmare cu drona la nuntă?

Filmarea cu drona la nunta a luat o amploare gigant pe piata serviciilor video de nunta din Romania. Cat de benefic este pentru segmentul videografiei si cat de calitative sunt serviciile cameramanilor care filmeaza cu drona, pe larg discutam in acest articol. Modul prin care surprindem imaginile nu sunt decat un mic element cu importanta redusa in conceptul de nunta. Alegem sau nu o filmare cu drona la nunta?

Alegem sau nu o filmare cu drona la nunta?

Am observat ca tot mai multa lume este fascinata de micutele drone zburatoare, asadar m-am hotarat sa scriu despre acest gadget care duce la incubarea emotiei. Filmarea de nunta inseamna mult mai mult decat cateva cadre surprinse de o drona.

Filmarea de nunta inseamna naratiune. Fiecare videograf in parte incearca sa transmita prin creeatiile lui un mesaj social ce la baza are prezentul cotidian. Cream intr-un mediu fara varste, de aceea nu trebuie sa ne lasam influentati de avalansa gandget-urilor care iau cu asalt intreaga masa de cumparare.

Marile productii cinematografice ajunse capodopere nu au fost filmate cu echipamente de ultima generatie. Marile productii au avut la baza ideea unui concept curat si 100% original. Defapt asta inseamna calitatea unui serviciu.

Originalitatea acestuia il propulseaza in rangul lucrarilor apreciate. Nimeni nu spune ca imaginile filmate cu o drona nu sunt frumoase. Ce vreau eu sa subliniez este faptul ca in Romania, multi videografi au ajuns sa foloseasca acest gadget sub forma: ” Uite am si eu drona”, deci sunt bun! Total gresit. Daca filmezi cu drona sau nu mai stiu eu cu ce minunatie de aparat nu este indeajuns pentru a creste. Sigur pot fi elemente foarte benefice in dezvoltarea ta.. dar asta nu inseamna ca „uneltele” reprezinta „totul”.

Asadar, nu va lasati influentati de putinele cadre spectaculoase pe care o drona le poate surpinde. E ca si cum ai vedea o femeie foarte frumoasa dar cam p… (stiti voi continuarea). Degeaba un ambalaj arata bine daca continutul sau nu exista. Imaginilie suprinse cu drona pot lega foarte bine firul epic al unui montaj de nunta, dar pentru acest lucru ai nevoie de studii in editare, de concept si de desfasurator de filmare. Gramatica de film sta si va sta intotdeauna la baza creeatilor de nunta. Nimic atceva nu poate inlocuii corectitudinea realatarilor de spatiu, timp si actiune.

Sunt de parere ca trebuie sa folosim cadre filmate cu drona… dar sa fie argumentate! Daca nu exista argumentare in ceea ce faci, degeaba. Un articol interesant in care am scris despre aceste minunatii de gadget-uri il gasesti sub forma: Excesul de gadgeturi in filmarea de nunta duce la incubarea emotiei.

Distribuie articolul:
error0

3 comentarii la „Îți dorești filmare cu drona la nuntă?”

  1. … asta nu e nimic, mai nou se trage cu drona in biserica. Nu am inteles cum DUmnezeu nu deranjeaza sunetul motorelor de pe drona pe popa :))))

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.