Află ce tip de cameră recomandăm pentru filmarea de nuntă!

Care filmeaza mai bine? Camera video sau dslr-ul? In acest articol voi explica despre filmarea cu o camera video dar si despre filmarea cu dslr. Evolutia dslr-urilor a fost si este in continuare mult mai rapida decat evolutia camerelor video. Pentru a putea face aceasta analiza va trebuii sa ne raportam la valoarea produsului. Este incorect daca spunem ca un dslr este mai bun decat o camera video, sau invers. Un dslr nu este mai bun decat o camera video care costa 100.000 de euro si invers. Asa ca, vom incepe aceasta analiza, raportandu-ne la pretul produselor.

Filmare cu dslr sau camera video

BUGET 200 EURO

In acest buget, indiferent de ce ai alege, vor fi foarte slabe la capitolul filmare. In acest buget nici macar nu iti poti achizitiona un dslr care sa detina functia de filmare… Dar sa zicem ca il achizitionezi second..  Ai nevoie de obiective… asa ca pretul acestuia va creste foarte mult iar comparatia nu va mai fi relevanta.

BUGET 1.000 EURO

Cu acest buget iti poti achizitiona un dslr destul de destept, care detine functii destul de avansate pentru filmare. Cat despre camerele video care sa se incadreze in acest buget, nu prea am multe de spus. Clar, in aces buget… Dslr-ul are un mare castig.

BUGET 10.000 EURO

E… acum ai de unde sa iti alegi. Cu acest buget iti poti achitiziona o camera video foarte desteapta. Aceasta camera va fi mult peste performantele filmarii cu un dslr.

Ca tot a venit vorba de bugete si filmari, trebuie sa va spun ca piata acestor produse a fost puternic asaltata de cameramanii de nunti din Bucuresti si din tara. Multi dintre acestia, ma refer la segementul pro… au ajuns sa fie puternici formatori de opinie cand vine vorba de…Filmare cu dslr sau camera video.  Conteaza foarte mult si intrebuintarea obiectului… Nevoia este un criteriu bine stabilit in alegerea aparaturii pentru filmare.

One thought on “Află ce tip de cameră recomandăm pentru filmarea de nuntă!

  1. Avand in vedere carentele gramaticale (eu insumi fiind de „formatie exacta”), imi exprim suspiciunea asupra competentei si calitatii opiniei formulate in articol! Un bun inginer trebuie sa fie si un bun comunicator. Se poate remedia… nu ca ar fi un „capat de tara” dar inteligenta tehnica poate pricepe SI minimele reguli gramaticale! Fa un efort, merita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close