Probabil ca stiti deja ce se intampla cu majoritatea bisericilor din Bucuresti. In cazul in care nu ai habar de modul in care se desfasoara activitatea din biserica la o nunta, e bine sa citesti acest articol. Din ce in ce tot mai multe mirese imi spun: Madalin, cunosti o biserica care sa nu grabeasca cununia religioasa? sau cunosti o biserica la care preotii sa iti tina o predica cat mai speciala? Raspunsul in acest articol.

Pentru ca realizam filmarea cununiei religioase, din spatele camerelor observam multe detalii foarte importante. Un detaliu foarte important in filmarea nuntii este modul in care se desfasoara cununia religioasa. Am asistat la multe situatii in care preotii au intarziat oficierea cununiei religioase pana la 2 ore. Mi se pare deplasat… de aceea e bine sa te informezi inainte despre biserica la care vrei sa fi cununat.

Un alt aspect important este faptul ca multi preoti scurteaza foarte mult cununia religioasa. Nu cred ca se cuvine sa platesti un serviciu iar rezultatul sa fie de 15 minute cu scuza ca sunt foarte multe nunti si nu au timp suficient. Chiar nu inteleg aceste mici detalii care pot face diferenta intre biserici. In concluzie, atentie la: durata cununiei religioase, decalarea programului si in cazul in care esti putin mai pretentios, mare atentie la modul in care preotii oficiaza cununia religioasa.

Daca cunosti astfel de cazuri, poti lasa un comentariu util pentru cititori.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma