Filmare nunta – Locul 1 in 2013. Cu scurt metrajul “Schita unei iubiri in Istanbul” realizat pentru Irina si Liviu am participat la concursul anual de videografie organizat de fotografi – cameramani. Productia realizata de mine a ocupat locul 1 la sectiunea “Cel mai bun save the date de nunta din 2013”. Cred ca am avut de castigat prin originalitatea conceptului, scenariului, cadrelor alese dar si prin imbinarea sunetelor ce amplifica intreaga actiune a filmului. Probabil, ideea scenariului dar si coloristica acestui film au fost cele mai apreciate aspecte de catre juriu. Vezi filmul intreg.

 

Filmare Nunta – Cel mai bun videoclip – Save the date – Love Story

Dupa o calatorie placuta… si multe ore de nesomn… am realizat proiectul cu numele “Schița unei iubiri în Istanbul”. Filmarile pentru acest clip au fost realizate in Istanbul, Turcia. A fost o experienta frumoasa alaturi de un cuplu bine informat despre videografie in general. Un calcul simplu, ne prezinta 34 de ore dedicate filmarilor pentru acest proiect. Alaturi de mine, cum imi place mie sa spun, mana mea dreapta, a fost Remus Grigore.. in forma maxima. Acum va las sa vizualizati teaserul acestui film. Tin sa precizez ca data postarii a filmului va fi 2 iunie 2013. Inca o data, multumiri Liviu si Irina pentru curajul de a realiza o asemenea productie. Multumiri pentru increderea ofertita serviciilor noastre. Si sa ne amuzam putin: Atentie! START

Acesta este scurt metrajul pe care l-am realizat impreuna cu Remus Grigore pentru Liviu si Irina. Un scurt metraj care pentru mine reprezinta o noua etapa a viziunii mele in materile de nunti. Da, am ajuns la concluzia ca se poate. Se poate regiza, se poate monta, se poate transmite… si nu in ultimul rand: se poate realiza. Sunt fericit pentru ca am semnat scurt metrajul “İstanbul’da bir aşk krokisi”. Lansarea acestui scurt metraj a avut loc aseara: 01 iunie 2013… Tot ce trebuie de retinut din aceasta experienta minunata este ca: “Irina și Liviu vor rămâne împreună, oricare ar fi împrejurările, fie ele reale sau fictive, pentru a-și scrie povestea, de la “a fost odată ca niciodată” și “până la adânci bătrâneți”. In urmatorul link puteti vizualiza making of-ul acestui scurt metraj.

Similare

Leave a Reply

2 Comentarii in "Cel mai bun videoclip – Save the date – Love Story"

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Oana
Cititor

Foarte frumoasa povestea celor doi. Nu ma mir ca ai castigat cu acest filmulet. Talentul te recomanda.