Zilele trecute m-am dus la Câmpina să filmez o parte din nunta Andrei și a lui Daniel. Spun o parte din nuntă pentru că momentan am filmat cununia civilă. În toate cazurile timpul nu este în favoarea nimănui la cununie. Știm cât de repede trece acel „Da”, motiv pentru care am abordat într-un stil diferit această filmare.

A fost o zi faină în care m-am „plimbat” să caut acele cadre care leagă povestea nunții. E plăcut când vezi că totul se conturează într-o editare și îți spui: Ce bine că am filmat și cadrul ăsta. Desfășurătorul de filmare mi-a permis să ajung în mai multe locuri faine în care am filmat. Înainte să vă spun povestea din spatele acestui rezultat vreau să vă arăt video-ul.

Acesta este video-ul realizat de mine în Câmpina

În primul rând mă bucur că în mai puțin de 2 zile acest clip a fost vizualizat de 2.500 de ori. Prin crearea de video-uri de tipul „Same Day Edit”, urmăresc în primul rând să amplific și totodată să prelungesc sentimentul și starea de fericire pe care toți oamenii o simt în ziua cununiei civile sau a nunții.

Povestea din spatele rezultatului

Mi-am dorit ca acest film de nuntă să fie real. Este prima dată când merg în Câmpina să filmez o nuntă / cununie civilă, motiv pentru care a trebuit să-mi găsesc elementele descoperind orașul. Am rămas plăcut impresionat de cât de îngrijit este orașul Câmpina. Sincer îi spuneam asistentului meu că zici că nu suntem în România, atât de bine poate să arate Câmpina. Desigur, că în orice oraș există și mici contraste.

Pentru că era foarte cald afară și nu prea era lume pe stradă, m-am gândit că ar fi bine să interactionez totuși cu cineva pentru a mă ajuta să filmez câteva cadre. Zis și făcut, am plecat în căutarea unor puști care să bată mingea în fața blocului. I-am găsit, i-am cinstit, le-am explicat, s-au driblat iar eu am fost fericit. Aveam nevoie de un dialog social nativ. Și datorită lor am obținut ce mi-am propus. Mulțumesc puștilor talentați care mi-au spus senini și cu zâmbetul pe buze: Sigur vă ajutăm, unde doriți să ne jucăm. Au fost geniali.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Îți recomand să citești:  Așa Arată O Filmare De Nuntă Realizată În Ploiești de echipa noastră

Cadre ce m-au inspirat

Au mai fost multe cadre dragi ce m-au inspirat și care reflectă nativ mesajul social dar și mediul în care trăim. Reamintesc doar porumbelul șchiop căruia i-am dat o șansă să apară în filmările mele. Erau mulți, dar el… chiar merită! Multe mirese mă întreabă dacă există o poveste în spatele fiecărei filmări pe care o realizez.

Da, există o poveste în spatele tuturor filmărilor. Există o poveste în orice privești, oricând și oriunde. Pentru ca amintirea să nu moară trebuie să îți amintești cu drag de ea, motiv pentru care trebuie să fii atent cum o spui. Încerc și mă străduiesc să fiu foarte atent când spun oamenilor povestea celei mai importante zi din viața lor.

Colorizare

Pentru că sunt urmărit și de videografi de nuntă cărora le place ce fac, următorul conținut este exclusiv pentru ei.

Fără lut

Cu lut

Colorizarea a fost făcută în Magic Bullet și am folosit:

  • CL – Calioth Lut

Imaginile sunt filmate cu:

  • Sony A6500, Lentile Zeiss

Te așteptăm la următorul nostru curs!

13 - 14 august, București: Workshop intensiv de Videografie și Dezvoltare (nivel intermediar)

 

ÎNSCRIE-TE AICI

 

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma