Filmare nunta in deplasare – cum imi place mie sa numesc evenimentele ce se desfasoara in afara Bucurestiului – un deliciu pentru echipa madvideo.ro. De ce? Pentru ca pe langa agitatie si oboseala, oamenii nostri se bucura extrem de aprecierile bine meritate din partea clientilor.

Weekend-ul acesta am avut nunta la Iasi. Tin sa preciez ca moldovenii nostri chiar stiu ce inseamna distractia! Am ramas placut impresionata de relatarile colegilor mei despre intreg evenimentul. Totul a fost bine pus la punct si pe cat posibil respectat: de la story board pana la programele artistice din seara nuntii, pana la traditiile respectate cu sfintenie iar ceea ce mi-a placut foaaarte mult a fost limbajul dezinvolt si natural folosit de miri in story board-ul trimis catre madvideo. A fost o nunta reusita, o nunta grea la care s-a muncit pentru a evidentia cat mai multe detalii pentru materialul video ce urmeaza a fi montat si prezentat voua, pe site. S-a filmat aproximativ 8 ore, motiv si de glume pentru colegii mei de a mai cumpara card-uri SD – o nunta cum nu se asteptau, un eveniment intr-adevar deloc lejer. Dar ca la orice nunta, ne mai relaxam cate putin, clatindu-ne ochii prin preajma si bineinteles ca am avut ce vedea  😀  Acum gata cu gluma. Sa va povestesc cate ceva despre desfasurarea si costurile unui eveniment in afara Bucurestiului.

In primul rand, informam oamenii care sunt interesati de serviciile noastre video, explicandu-le eventualilor clienti totul de la bun inceput, pentru a stii la ce sa se astepte. O nunta sau orice eveniment ce are loc in afara Bucurestiului costa cu 100 euro in plus fata de pachetul ales de tine. De ce? Ce beneficii ai tu platind cu 100 euro mai mult?! O echipa capabila si nu una grabita care alearga dupa banii tai, facandu-se ca isi face treaba! Un videograph de renume este cautat nu doar in orasul sau, drept pentru care trebuie sa se asigure de buna desfasurare a evenimentului tau iar asta implica tot weekend-ul acordat doar tie si nuntii tale. Timp pentru a ajunge la destinatie, costuri pentru carburant si bineinteles cazarea. Daca stam sa ne gandim, este totusi o suma modica pentru cat se cheltuie pe astfel de lucruri necesare unui profesionist de la care ai asteptari. In plus, echipa noastra de productie pierde astfel ocazia de a onora doua evenimente pe weekend. Spuneam intr-un alt articol ca pentru a ajunge un ofertant de renume, trebuie sa acorzi maxima seriozitate. Nu ne incanta ideea de a avea nunti fara numar pe weekend. In schimb, clientela face diferenta iar pentru evenimentul tau – oricare ai fi tu – acordam importanta si tratam totul cu seriozitate pentru ca ne respectam si avem pretentii de la noi!

Madvideo.ro iti pune la dispozitie 3 pachete cu preturi ce pot depasi 1000 de euro.

Asadar, ne bucuram madvideo.ro pentru experienta voastra in Iasi si le multumim celor implicati! Curand va aparea si materialul video promis pe care il poti vizualiza in articolul: Filmari nunti in Iasi. Pana atunci, te mai tin putin pe blog si iti spun ca poti vizualiza ultima noastra filmare de nunta in Galati

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma