Exact! Toti oamenii au in viata anumite datorii  fata de cei din jur, fata de prieteni, colegi, rude. Dar poate cea mai nobila datorie este aceea de a-i multumii pe cei dragi pentru cele primite dealungul anilor, pentru cuvintele frumoase , incurajare , ajutorul adus in pregatirea profesionala. De multe ori aud in zilele noastre ca tinerii nu mai fac nunta, ca pur si simplu se cununa, oficializeaza relatia lor, dar atat. Ca sa nu aiba cheltuieli, sau le e frica de problemele organizatorice.

Foarte urat din partea lor.

Adevarat ca este vorba de un act care ii priveste in primul rand pe ei. Dar oare nu vor sa fie si parintii alaturi, nu vor sa lacrimeze de bucurie cand vin invitatii si vad doi tineri frumosi, bine educati. Oare parintii n-au nici un merit ca ei sunt aici. Pot oare sa faca tinerii acest pas in singuratatea lor. Au oare acest drept?

Filmare nunta – O datorie fata de cei dragi

Nu!

Iata deci ca tinerii au aceasta datorie fata de cei dragi, sa faca nunta. Si fata de prieteni si rude, care vor sa fie prezenti la aceste clipe, si iata ajunsi aici, extindem un pic cercul care isi cere drepturile din bucuria lor. Ei sunt copii, cei din viitor, care exact cum faceau copii nostrii rasfoind albumul de nunta, asa vor sa vada un film, despre nunta parintilor. Si poti sa zici ca tu n-ai un astfel de film, ca ai fost prea comod sa faci nunta. Ce vor zice copii tai?

– Cum, toti din anturajul meu au vazut filmul despre nunta parintilor, numai voi nu ati facut? Cuuum? De ce?

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Si atunci este tarziu, nu exista raspuns. Mai bine, facand acest pas incercam sa lasam momentele imortalizate in film. Ma ales ca astazi nu mai constituie o problema din punct de vedere tehnic. Nu trebuie decat sa cautati un cameraman de nunta, care de multe ori vine cu oferte de tot felul, preturile sunt accesibile si bucuria din urma, de peste ani este nepretuita.

Nu este expresia din titlu prea pretentioasa. Deloc nu este. Etic si moral au toti tinerii aceasta datorie. Finalmente nunta nu este numai povestea lor. Ca ei sa ajunga aici, ca oameni, si-au adus aportul multi, pana si bunicii. Iar prietenii nu vor decat sa imparta bucuria.

Iar mai tarziu copii si nepotii nu vor decat sa retraiasca bucuria, gasind in filmul de nunta al parintilor, bunicilor un mijloc de incurajare in clipele de restriste.

Este o datorie frumoasa care va naste filmul clipelor nemuritoare, care va fi ceea mai stralucita gara din viata lor: cununia, urmata de nunta. Un eveniment in care sunt inconjurati de multi, multi care le sunt alaturi,  si se bucura cu ei, si… se vad imagini stropite cu lacrimi nevinovate, care se nasc din clipa unica a fericirii.

Iata, ca nu se poate nunta fara filmare, si daca este film, trebuie sa fie de mare calitate, facut cu pricepere de un camaraman, de un cineast profesionist. Caci numai acest profesionist va sti sa dea nemurire, clipelor traite de tineri casatoriti.

5
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Video DorianMadalin DumitruAnielaAndrada Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Andrada
Cititor
Andrada

Eu nu am facut nunta de dragul parintilor sau al prietenilor, am facut acest pas deoarece eu si sotul meu ne-am dorit acest lucru . Vom ramane cu o amintire frumoasa pe care o vom arata si nepotilor.

Aniela
Cititor
Aniela

Unii din pacate nu tin cont de ceea ce simt, ci despre ceea ce isi doresc parintii. Uneori parintii dicteaza fiecare detaliu in realizarea unei nunti.

Video Dorian
Cititor
Video Dorian

Asa cum ai scris si tu filmarea de nunta este o datorie fata de cei dragi mai ales pentru generatiile urmatoare.