Pentru a relata tot ce gandesc despre „filmare nunta” am sa incerc sa ma intorc in timp, in vremurile in care imi doream sa devin videograf de nunta. Aveam 16 ani si imi doream sa fac ce imi place. Imi doream sa ma pot hranii din realizari. Ca orice tanar probabil imi doream sa ating succesul profesional. Cu toate ca acum gandesc ca succescul profesional nu este altceva decat o iluzie a prezentului, atunci doar asta vedeam. Citeste un articol in care vorbesc despre un job de 2 lei – Filmare Nunta.

Filmare nunta, 2 cuvinte care nu spun nimic important pentru societate. 2 cuvinte ce fac parte din consumabil. Si, te-ntrebi la ce folos? Domeniul in care astazi activez, mi-a deschis noi orizonturi, mi-a oferit o modelare frumoasa a personalitatii si a caracterului, insa… dezavantajele acum apar. Esti tanar si iti doresti succesul profesional. Din pacate setea de afirmare nu ne permite sa vedem si partea goala a paharului. Ca in orice domeniu, nu poti ajunge la o echilibrare a afacerii fara sacrificii. Aici nu ma refer la vandut petarde. Aici ma refer la auto promovarea serviciilor pe care le prestezi.

Am fost pus de multe ori in ipostaza in care am fost intrebat de mamele fostelor prietene: Si tu Madalin cu ce te ocupi? Eu filmez la nunti si la botezuri… doamna! Scenariul il stiti cu totii… Nu eram un avocat, medic sau arhitect. Eram un simplu baiat ce filma si el la nunti. Multi te vad ca pe un om involuat, un om care nu are puterea afirmarii sau mai pe romaneste ” pe asta nu prea il duce capul”.

Poate ca anii de facultate m-au invatat sa ofer singur importanta actiunilor mele, indiferent de genul lor. Poate ca, daca si astazi reusesc sa ofer oamenilor filmari… inseamna ca nu am avut ochi sa vad acolo unde nu trebuia. Poate ca nu am auzit acele vorbe care te dezechilibreaza. Cand mi-am propus sa scriu pe acest blog, mi-am zis ca nu am sa scriu articole personale… insa… cred ca este drept fata de cei interesati de ceea ce fac sa stie cat mai multe lucruri despre omul care asterne aceste cuvinte aici.

Chiar daca lumea nu te vede cu ochi prea blanzi cand aude ca esti un simplu cameraman de nunta… ai nevoie de incurajari din partea celor dragi. Ai nevoie de sustinere pentru a reusii. Si cand spun sustinere, nu ma refer la partea financiara. Imi aduc aminte ca parintii mei imi spuneau mereu: Madalin, ceea ce faci tu nu este de viitor…. ramai la arhitectura si lasa filmarile. Dar eu nu si nu.

Chiar daca pentru societate jobul cameramanului de nunta nu valoreaza nimic, eu cred ca ne putem autoeduca…

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Monica BajenaruOana I Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Oana I
Cititor
Oana I

trebuie sa ai ambitie ca sa reusesti iar tu ai reusit sa dovedesti ca poti face lucrari frumoase pe placul oamenilor. Bravo tie Madalin pentru initiativa pe care o ai.

Monica Bajenaru
Cititor
Monica Bajenaru

Tu mi ai zis candva o chestie pe care am retinut o…ca fiecare client are furnizorul de servicii care i se potriveste, iar imaginea ta este vazuta exact cum e de catre cei care stiu sa faca diferenta, pentru ceilalti te poti prezenta ca unul din cei mai buni videografi din tara, eu una asa te prezint????, cred ca prezentarea asta merge si la viitoarele pretendente la titlul de „soacra”????