Tin sa tratez acest domeniu mai mult ca o curiozitate. Sugur ca in zilele noastre televiziunile nu mai constituie o concurenta serioasa la anumite evenimente, mai ales ca ramane mult in urma lor. Dar! Era o vreme cand, evenimentul curgea frumos, toata lumea se distra dar la un momnet dat… hopa! Tot alaiul cu invitati si pahare pline hopa sus si s-au deplasat en-corpore in carciuma alaturata, sau intr-o sala dinainte amenajata si.. sa pic, nu alta. Au dat drumul la televizor si toata lumea urmarea serialul dallas. Alta data trebuie vazut un meci important, in care juca echipa preferata a mirelui.

Ei, na!

Stateam uitandu-ma in jur, ce sa filmez aici. Cum sa redau in film ca pentru cineva este mai important un meci, sau intrigile lui JR, decat evenimentul la care – teoretic este presonajul principal.

Eu ca sa folosesc destept timpul de lucru judicios, trec repede la un alt eveniment unde n-au mai reusit sa angajeze camaraman. Acolo ce sa vezi? Jocurile olimpice.

Filmare nunta vs Serialul de televiziune

Mama ce natie de sportivi a devenit dintr-o data acest popor. Fug la alta locatie, doar am timp, meciul tine nouzeci de minute. Aici ce sa vezi. Tot alaiul cu bucatari si ospatari se uita la… Master chef.

Pauza. Fuga repejor, doar, doar reusesc sa si filmez ceva. Deja plange aparatul de somaj. Aici… in sfarsit este nunta. Dar la o populatie de douazeci de invitati sunt prezenti –neinvitati desigur – doua sute de reporteri cu camerele si bliturile de rigoare, turnuri cu microfoane, ce mai… eveniment. Repede mi-am dat seama ca aici nu este loc de arta. Este prea multa palavrageala.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Minutul 60!

Cantina sfatului. Nunta mare, invitatii stau doi pe scaun, lumina lipsa, scandalul in erupere. Si apare, cine?… Cameramanul! Nici n-a fost chemat dar hai inauntru, ce eu nu sunt o mireasa ca si aia, pfujjj! Pandesc momentul aidoma unui operator, care pandeste intrarea miresei, si… ies. Am trecut de minutul optzeci, caut repede, si la un bar… urrra? In sfarsit un ION in port popular, si Ileana Cosanzana tot asa, se admira reciproc, si cineva ii fotografiaza cu un Smena.

Ma asez pe marginea trotuarului, si nostalgia ma poarta in vremuri demult trecute, cand, mai si developam  filmul inainte de montaj.

Dar ce sa vezi, flluiera un politist intr-o intersectie undeva. Minutul optzeci. Incepe cursa pentru recuperarea scorului. O cursa contra cronometru, in care apar tot felul de adversari care  intra la intimidare, si greu, doara abia in prelungirile dictate de arbitru reusesc sa fiu iar pe teren. Uitandu-ma in jur sunt cativa accidentati usor, care isi oblojesc ranile ungandu-le pe interior. Varfurile sunt la locul lor, si copii de mingi au si inceput din nou distribuirea sticlelor de vin. Galeria scandeaza manelele de rigoare si pe teren nasa trece cu un dribling fin pe linga animator, si se apropie de tortul miresei, cand nasul intra prin alunecare si se aprind luminile. Mireasa cu cutitul in mana se apropie, ajungand in pozitie favorabila, si si,…in sfarsit marcheaza taierea tortului. Se fac cateva schimbari intre nevestele invitatilor, care gresesc locurile din cauza ca sotii sub efectul dopajului s-au asezat in alta parte.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma