Filmare nuntă de poveste

Citit de: 1075 ori

Cauta inteligent videograful de nunta

Află din acest video cum să cauți inteligent videograful de nuntă. Prezentarea acestui clip este realizată de Mădălin D. și are rol de informare cu privire la funcționalitatea platformei de videografi.

Filmare nunta de poveste… Ceea mai frumoasa poveste. Pentru orice om pasul decisiv, de intemeierea familiei va fi o poveste aparte, singulara, poveste care nu se repeta. Totul prezentat intr-o filmare de nunta. Fiecare nunta are particularitatile ei, si depinde de echipa de filmare ce, cat si cum va fi imortalizat, pentru copii, nepotii, stranepotii protagonistilor. In domeniul filmarilor de nunti n-avem voie sa ratam. Nu exista film bun, sau slab! Toate vor trebuii sa fie excelente. Nu pentru noi ca echipa de filmare, nu pentru prieteni, sau pentru ca este pe bani. Nu! Filmarea de nunta sa fie excelenta, pentru tineri, care acum sunt ocupati cu ei, invaluiti in dragoste, dar peste o vreme vor scote filmul nuntii din naftalina, si atunci trebuie sa se revada ca doi adolescenti, cu ochii pierduti in visurile celuilalt. Pentru ca totul se bazeaza pe experienta si capacitatea vizuala a unui singur om: Cameramanul de nunta.

Filmare nunta de poveste

Ca sa se intample acest lucru, noi de fiecare data, cu aparatul de filmat va trebui sa transpunem evenimentul in stil fin, ca o naratiune, care are un inceput, dar parca nu are… sfarsit. Calitatea filmarii de nunta se poate regasii printre multe detalii pe care un cameraman profesionist de nunta le detine.

Asadar transpunem saga unei aventuri unice in fiecare caz.

Ca orice poveste si in cazul nostru ar trebui sa se inceapa cu a fost odata, ca niciodata. Cateva imagini, daca vom gasi in familiile mirilor, despre mireasa, despre mire, chiar si pozele alb negru merg, aduc a vraja aparte. Aceste imagini vor constitui epilogul, lait motivul filmului de nunta, in care imediat se vor intalni doi oameni, cade o ploaie de flori, sub care paseste mireasa in departare fata plina de speranta a mirelui. Caracterul si personalitatea oamenilor este data de puterea artistului de a intelege valorile umane.

De aici putem intra in nararea povestii, cununia, petrecerea, cu imagini care imortalizeaza si evenimentul, dar si spiritul casatoriei, cu imagini interesante, insiruita de fiecare data altfel, din care se nasc amintiri valoroase. Povestea noastra trebuie sa fie cursiva, purtand in imagini tot alaiul, care a tinut sa fie cu mirii in cele mai fericite clipe din viata lor. Am vazut oameni, care plangeau vazind o poza ingalbenita, care arata o mireasa, si mirele, cum o priveste, ca pe o minune de poveste. Este o imagine statica, dar cu cata putere. Si este doar o fotografie, facuta demult, cand nu existau camerele de luat vederi de astazi. Si totusi acele imagini asezate intro ordine spun o poveste. La baza este un serviciu de filmare nunta… dar fara prea multe cuvinte.. acest serviciu poate insemna timp, legaturi si amintiri.

Cu atat mai mult astazi, avand conditii technice, trebuie spusa povestea mai colorat o filmare nunta plina de culare, mai viu, in mod original in fiecare caz, ca ei, protagonistii, sa se revada cu bucurie in imaginile respective, sa le fie chiar liant in vremuri de restriste.

Filmare nunta de poveste

Caci filmul nostru de nunta nu trebuie sa arate numai bogatia meselor, nu trebuie sa se vada bauturile scumpe care s-au consumat, sau icrele, homarul, nu. Nu ne vom axa nici pe prezentarea tinutelor, doar nu suntem la o gala de moda. Trebuie sa aratam in filmul nostru ca importanta este dragostea, care leaga doi oameni inconjurati de rude, prieteni, cunostinte. Povestea noastra trebuie sa radieze de bucurie, unde masa inbelsugata, cadourile, imbracamintea sunt doar de suprafata, sub care se va vedea esenta: spiritul casatoriei.

Sa nu spuneti ca asa ceva nu exista.

Inseamna ca nu ati vazut inca o poveste adevarata de filmare nunta. O poveste, care este scrisa de viata, si va fi citita multa vreme, de eroi fericiti.

De filmare nunta depinde cum, si cat.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

Anunta-ma
avatar