Un aspect foarte important in alegerea cameramanului profesionist de nunta este filmarea cununiei civile in alta zi. Ce implica acest serviciu? De ce potentialii clienti nu inteleg ca pentru a realiza filmarea cununiei civile in alta zi este un cost suplimentar? In proportie de 90%, clientii prefera sa lucreze cu videographeri ce au inclusa aceasta filmare in ofertele lor. Cine sunt ofertantii care isi permit sa includa acest serviciu in oferte? Am incercat sa dezbat acest subiect.

Incerc sa le explic clientilor mei, ca pentru a realiza aceasta filmare am nevoie de urmatoarele resurse: Trebuie sa ma blochez pentru inca o zi, trebuie sa blochez operatorul 2, operatorul 3 in cazul filmarilor cu 3 camere, trebuie sa blochez aparatura. Oamenii si-au format o viziune saraca despre acest segment. Neinformarea va duce la discutii din ce in ce mai aprinse si neprofesionale. Am auzit din partea unora: Cum, pentru 10 minute de filmare la cununia civila imi ceri atat? Cum e posibil asa ceva? Am impresia ca oamenii traiesc cu mentalitatea: Mama, asta vrea sa ma arda… Profita de mine ca eu nu stiu, si ce zice: lasa ca ii cer lu’ asta acum… Dar, ce io-s prost sa-i dau… Da! Se pare ca oamenii asa gandesc referitor la filmarea cununiei civile in alta zi. Nu stiu cu ce as putea asocia acest serviciu pentru a ma face bine inteles. Oameni dragi, pentru acest serviciu sunt costuri separate pentru ca sunt cheltuieli separate. Nici nu vreau sa ma gandesc la videographerii care inchiriaza aparatura. Veti avea costuri imense.

Filmarea Cununiei civile in alta zi

Pentru ca zvonul a atins cote fruntase, iar clientii se simt foarte informati, au inceput din proprie initiativa sa exceleze in negocierea preturilor pentru filmarea de nunta. Dar, ce parere aveti despre filmarea cununiei civile intr-o zi de sambata? Sa presupunem ca pretul unei filmari de nunta este 700 de euro. Clientul iti cere sa-i filmezi si cununia civila care va avea loc cu o sampatamana inaintea nuntii. Daca ii explici ca nu se poate, iti va lua raspunsul in nume de rau. Dar, daca ii spui ca te duci, iar in ziua nuntii sale nu te poti duce de la ora stabilita pentru ca tu ai de filmat o cununie civila pentru nunta de saptamana viitore? Ce se va intampla? Da stiu! Este un disconfort total sa auzi asa ceva. Este mult mai simplu sa strambam din nas, decat sa intelegem ca un cameraman profesionist de nunta trebuie respectat. Eu personal, merg pe principiul de sustinere al proiectelor mele. Cer si ofer intelegere tututor celor care reflecata dorinta unei bune colaborari.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Oana Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Oana
Cititor
Oana

E decent sa ai un cost suplimentar atata timp cat ii oferi omului un serviciu in plus.