In acest articol ma voi referii in primul rand chiar la perioada dinaintea filmarii de nunta. Aici inca n-avem camera in mana. Si poate ca pentru o filmare de nunta reusita, echilibrata este un pas important. Primul pas, si unul foate important. Acest lucru incepe cu studierea amanuntita a mirilor. Pentru ca si actul de iregistrare este o arta, se cuvine o cunoastere amanuntita a protagonistilor. Ar fi de dorit sa petrecem cateva ore, daca nu zile imreuna cu ei, sa le cunoastem stilul de viata, obiceiurile, felul de a se comporta in situatii speciale,  ipostaze noi. Pentru ca sunt oameni, care au tabieturi comportamentale foarte rigide, si intr-o asemenea situatie se pot comporta diferit. Citeste integral acest articol si afla cat de importanta este cunoasterea protagonistilor in filmarea de nunta.

Cunoasterea protagonistilor in filmarea de nunta

Totusi este un eveniment in viata lor, unic, cu multi cunoscuti si straini in jurul lor, si toti ii privec pe ei. In asemenea situatie sunt oameni care in continuu se simt jenati, isi aranjeaza hainele, parul, cauta preocupari cu mana. Este bine sa le cunoastem  modul, cum mananca, cum beau, cum tin in mana o furculita, un pahar. Pentru ca nu vrem sa-i aratam in filmarea de nunta cu defecte si astfel vom stii cand si in ce fel se vor comporta, si vom reusi sa alegem unghiuri de actiune, distanta, etc. Trebuie sa stim, chiar daca obosesc in timpul dansului, daca se simt confortabil in multime, sau cum reactioneaza in momentul in care raman singuri pe ringul de dans. Toate acestea sunt elemente importante in filmarea de nunta.

Filmarea de nunta inseamna Cunoastere

Chiar care este dansul lor preferat, si care nu. Pentru ca in timpul petrecerii  vor fi nevoiti sa danseze, cu tot, si toate stilurile de dans, si noi vom sti sa-i filmam cand le iese pasul, caci nu-i asa, nu vrem sa-i punem in ipostaza jenanta. Este adevarat, la montaj scoatem ce nu este frumos, dar trebuie sa avem cu ce inlocuii. Cu niste imagini in care se simt in largul lor, danseaza dezinvolt, si eventual unde nu reusesc, putem filma o alta pereche, din anturajul lor, acesta aducand o culoare in plus productiei.

Este bine sa cunoastem modul de vorbire, de exprimare, daca gesticuleaza mult, si in ce fel, daca se uita de obicei in fata cand vorbesc, sau cauta…tavanul cu privirea. Trebuie sa stim, daca in asemenea situatii se elibereaza de stress si se comporta natural, sau vor fii tensionati. Filmarea de nunta are nevoie de aceste detalii care pot contura filmul nuntii.

Totodata la aceste intalniri putem stabilii fara sa-i intrebam direct, cam ce stil de film doresc.  Caci la o intrebare vor raspunde ca vor un film bun, chiar cel mai frumos. Dar un film bun se poate face in multe feluri, dar trebuie sa inregistram aceste momente in modul in care ii putem arata pe protagonsti in elementul lor, se vede ca savureaza clipa, isi traiesc sentimentele, si sunt fericiti. Daca le cunoastem compotamentul stim, cat rezista, cand vor obosi, in ce situatie vor fii naturali, deci dupa filmare vom avea suficiente imagini, din care sa facem un montaj, ce va colora filmul, exact cum au vrut mirii, chiar daca ei nu au spus asta niodata.

Pentru ca indepinim si rolul de regizor al unui film, in care nu exista duble, trebuie sa cunoastem bine actorii principali, in cazul de fata pe tinerii casatoriti, ca sa facem filmul aparte, dar exact pe gustul lor. Informeaza-te! Filmarea de nunta este un aspect important ce tine in primul rand de viitor… Un viitor in carea amintirile devin prezent.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma