Filmarea la nunta este o afacere rentabila

Citit de: 1049 ori

Cauta inteligent videograful de nunta

Află din acest video cum să cauți inteligent videograful de nuntă. Prezentarea acestui clip este realizată de Mădălin D. și are rol de informare cu privire la funcționalitatea platformei de videografi.

Si da, filmarea la nunta este o afacere rentabila este doar un mit. Mai bine zis filmarea la nunta este arta si nu o afacere rentabila. Arta de filmari la nunti si botezuri? DA! Filmarea de nunta a ajuns o arta ridicata la un nivel in care poate sa satisfaca nevoia de util a oamenilor, si mijloc de purtator al prezentului pentru viitor. Sa ajungi sa transformi filmarea de nunta intr-o afacere rentabila ai nevoie de resurse imense ce din pacate videografii romani nu le detin.

Dupa cum bine stiti deja, pentru a vinde servicii video de nunta ai nevoie de concept original, de viziune si de ochi versati care sa vada acolo unde altii nu vad nimic. Costurile echipamentelor tehnice cat si softurile sunt prea costisitoare pentru volumul de lucru dintr-un an. Cu un numar de 50 de lucrari pe an, nu reusesti sa-ti mentii resursele de a vinde in urmatorul an.

Din pacate videografia de nunta se confrunta cu noi clienti. Lipsa clientilor fideli este un factor major ce nu te va lasa sa construiesti o afacere rentabila. Ai nevoie de bani de buzunar? Atunci este un job ok, din care te poti duce vara la mare. 🙂

Singurii cameramani de nunta care rezista pe piata sunt acele persoane care au puternice veleitati artistice. Nimeni nu a reusit pana in prezent sa construiasca prin aceasta meserie un brand popular. Si daca tot exista aceasta vorba precum ca filmarea la nunta este o afacere rentabila, eu o trec la categoria mituri. Am dezvoltat acest subiect si am scris despre: Videografia intre pasiune si business si Filmari la nunti si la botezuri – Arta sau Afacere?

Similare

Leave a Reply

2 Comentarii in "Filmarea la nunta este o afacere rentabila"

Anunta-ma
avatar
Filtreaza dupa:   noi | vechi | cele mai votate
Ioana Rădulescu
Cititor
Ioana Rădulescu

Nimeni nu reușește să facă din muncă cinstită o afacere profitabilă mai ales cameramanii de nuntă care își rup ficații pe la toate cumetriile. Trist dar adevărat. Felicitări pentru blog și pentru toată munca depusă.