Care sunt avantajele unei filmări nunți 4k

Avalansa filmarilor de nunti la rezolutia 4k ia cu asalt toate strategiile de marketing ale videografilor. Oare aceasta rezolutie face cu adevarat diferenta intre serviciile video de nunta? Obsesia unora de a accentua vanzarea serviciilor de filmari nunti 4k  poate fi o simpla manipulare a potentialului client? De ce trebuie sa fim foarte atenti cand alegem servicii de filmari nunti la rezolutia 4k? In acest articol vorbim de trendul filmarilor de nunta la rezolutia 4k, un curent riscant.

Multi ofertanti de servicii video scot in evidenta faptul ca pot realiza filmari de nunti la rezolutia 4k. Parerea mea este ca aceasta rezolutie este unul dintre aspectele care nu trebuie sa te intereseze prea mult. Gandeste ca rezolutia nu inseamna calitate informationala. Aceasta rezolutie nu este altceva decat un element tehnic ce nu trebuie amplificat in fata potentialilor clienti. Curentul filmari nunti 4k este si va ramane la standardul de „curent”.  Cu siguranta sunt alte elemente pe care trebuie sa le luati in calcul. In viziunea mea urmatoarele aspecte sunt mult mai importante decat filmarea nuntii la rezolutia 4k:

 1. Evolutia videografului este cel mai important aspect.
 2. Naratiunea din conceptele filmarilor de nunta este un alt aspect foarte important in alegerea videograf-ului de nunta.
 3. Numarul camerelor este un factor important. Daca as fi pus in situatia in care sa aleg dintre o filmare de nunta la rezolutia 4k realizata cu 2 camere si o filmare de nunta la rezolutia 1920 realizata cu 4 camere, clar as alege filmarea nuntii cu 4 camere. Volumul informational este mult mai important intr-un concept decat orice rezolutie.
 4. Coloristica este un element mult mai important decat rezolutia. Coloristica imaginilor are rolul de a amplifica scena. Rezolutia nu poate amplifica niciodata o scena filmata.
 5. Conceptul, ideea si stilul filmarii sunt cele mai importante aspecte care influenteaza calitatea unei filmari nunti.

In concluzie, fiecare are dreptul sa aleaga dupa propriile principii. In acest articol eu mi-am exprimat si totodata mi-am argumentat opinia despre filmarile de nunti la rezolutia 4k. Sunt ofertanti calitativi care ofera servicii ultra profesionale de filmari nunti 4k, dar pe langa acestia sunt si cameramani care doresc sa-si echilibreze valoarea prin noul curent. Raman la parerea ca lucrarile semnate de videografi sunt cea mai puternica recomandare existenta in prezent.

4 thoughts on “Care sunt avantajele unei filmări nunți 4k

 1. Eu am avut la nunta mea filmare 4k și am fost foarte mulțumită chiar daca nu aveam un televizor care sa redea imaginile in format 4k. Recomand filmarea 4k

 2. Eu as formula foarte pe scurt astfel:
  Avantajele unei filmari de nunta in 4k sunt atunci cand doresti sa-ti vezi cosul din varful nasului la o rezolutie cat mai buna. Altfel este doar blah blah.
  Suntem in anul de gratie 2019 si inca nu am avut clienti care sa ceara in mod express filmare in 4k…
  A nu se intelege insa ca filmarea in 4K este un lucru rau!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close