Filmari nunti in Bucuresti de la 500€

filmari nunti Bucuresti

Cameramanul MADVIDEO Radu B. se remarca prin serviciul de filmari nunti in Bucuresti de la 500€.  Daca vrei ca Radu B. sa-ti filmeze nunta trebuie sa te grabesti pentru ca cererea este foarte mare. Cameramanul MADVIDEO a venit cu o strategie foarte buna de a promova serviciile de filmari nunti in Bucuresti printr-o oferta de pret foarte avantajoasa. Afla ce contine serviciul video de nunta si cum il poti contacta pe Radu din acest articol.

Sa investesti 500€ pentru filmarea de nunta eu zic ca este o adevarata afacere mai ales cand Radu B. va filma pe toata durata nuntii. Am remarcat evolutia colegului meu si pot spune ca are principii sanatoase despre evolutia sa in domeniul videografiei. Pentru el, rezultatul filmarii de nunta reprezinta eticheta si cartea sa de vizita. Asadar, daca esti in cautarea unui cameraman de nunta ieftin in Bucuresti care sa-ti ofere incerede, Radu B. este solutia.

Cauti un cameraman de nunta ieftin in Bucuresti ?

Radu B. impreuna cu echipa MADVIDEO pot fi cameramanii nuntii tale.

OFERTA: Filmari nunti Bucuresti

filmari nunti bucurestiCameramanul MADVIDEO propune urmatorul serviciu de filmari nunti. Oferta sa pentru filmarea de nunta este valabila doar pentru orasul Bucuresti. Radu B. onoreaza cu profesionalism filmarile si din alte orase, insa exista un cost suplimentar de transport si cazare in functie de locatie.

Oferta video nunta 500€

Format predare:

 • Se va realiza un clip de nunta (Best Moments) cu o durata aproximativa de 3 minute la rezolutia 1920×1080 (Full HD). Conceptul editarii include 100% originalitate ceea ce inseamna ca se va urmarii tipologia nuntii si a oamenilor implicati. O filmare de nunta nu este suficient sa fie filmata corect. Filmarea de nunta trebuie sa fie in primul rand utila!
 • Durata editarii finale a nuntii va fi de aproximativ 3 ore. Cu peste 1.000 de nunti filmate in Bucuresti, cameramanii MADVIDEO nu recomanda o durata mai mare de 3 ore. Rezolutia filmarii este 1920×1080 (Full HD).
 • Predarea intregului material filmat se va face pe suport digital: Stick in carcasa de lemn si prin transfer online.
 • Durata post-procesarii intregii nunti va dura 30 de zile lucratoare.

Filmarea se va realiza cu:

 • 1 camera video dslr
 • Steady – sistem profesional de stabilizarea camerei dslr
 • Sunetul va fi inregistrat prin lavaliere profesionale, microfoane dedicate (Broadcast) si inregistrare High din mixer.

 

Avantaje

 1. cameraman nunta ieftin in bucurestiOferta pentru filmarea nuntii in Bucuresti se incadreaza in cel mai rentabil buget alocat pentru acest tip de servicii. Nu trebuie sa investesti sume mari in filmul de nunta. Acum este posibil prin noua oferta de filmari nunti in Bucuresti.
 2. Cauti un cameraman de nunta ieftin in Bucuresti dar nu iti ofera incredere? Echipa de cameramani MADVIDEO are grija de evolutia fiecaruia in parte pentru ca toate nuntile sa primeasca un feedback pozitiv.
 3. Este un servici de filmari nunti targhetat pentru orasul Bucuresti. Nu exista costuri generalizate de oferte video standard.
 4. Radu B. face parte din cea mai mare echipa de videografi de nunta din Romania.
 5. Atat Radu cat si restul cameramanilor se dezvolta constat si rapid prin puterea grupului.

Vezi toate oferte de pret pentru filmari nunti in Bucuresti.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma