Impresionant pot spune. Numarul ofertantilor prestatori de servicii video pentru nunti au crescut alarmant in 2013. Daca la sfarsitul anului 2012 cameramanii de nunta nu depaseau un numar mai mare de 4000, anul acesta au ajuns la un numar de 6000. Pot spune ca in curand vom ajunge sa egalam nisa frizerilor. Numarul mare de ofertanti aduce o involuare masiva in segmentul videografiei de nunta. Pentru ca multi au inteles gresit acest segment sau pentru ca domeniul nu era foarte dezvoltat, s-a creat o bresa prin care multi dornici se pot strecura destul de usor in acest business.

De ce este ingrijorator?

Este foarte ingrijorator pentru ca piata videografiei nu oferea o cantitate suficienta de informatie pentru potentialii clienti. Crescand numarul ofertantilor, piata nu se va dezvolta corect. Pentru ca inca se merge pe principiul vazut – placut – cumparat, rezultatele nu vor fi tocmai cele dorite. De ce? Pentru ca factorul „analiza” este si va fi tot mai des scos din calcul. Pentru ca peste 5000 de videografi de nunta intra dezinformati in domeniu, acestia nu vor face altceva decat sa dezechilibreze total piata si sa ofere o iluzionare indirecta a oamenilor. Sfatul meu este sa aveti mare grija la sursele informationale la care apelati.

De ce solutii avem nevoie pentru a informa corect oamenii?

Un nou serviciu in domeniul videografiei va intra cat de curand pe piata din Romania. Consilierea va fi un nou serviciu prestat de majoritatea videografilor profesionisti de nunta. Sfatul profesionistilor te va indruma intotdeauna corect spre cele mai bune solutii pentru tine. Pentru ca totul pleaca de la un buget alocat si o informare dobandita, ai nevoie si de o optimizare a serviciilor. Cand spui Filmari nunti de catre 6000 de ofertanti, te gandesti la preturi si servicii competitive. Asta se va intampla in domeniile puternic dezvoltate. Cu speranta ca in anul 2014 numarul cameramanilor de nunti nu se va marii, va sfatuiesc ca inaintea unei contractari sa fiti atenti si la evolutia unui videograf de nunta.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Decebal Banica Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Decebal Banica
Cititor
Decebal Banica

Este un articol pertinent. O observație: la fel s-a întâmplat și cu pleiada de fotografi…Mai mult, am constatat că mulți videografi, au lăsat baltă filmatul și au trecut pe fotografie… De ce? Cred că știu, dar nu vreau să spun;) Eu nu aș renunța la videografie. Îmi place. O fac de 8 ani. DSLR-ul oferă o altă imagine, dar vine cu o serie de probleme…Pe care voi le stăpâniți bine. Am văzut niște proiecte frumase și de asemenea, vorbindu-se frumos despre voi. Asta este ceea ce contează. Chiar dacă mai răsar încă 6000 de videografi, experiența și recomandările pe care… Citeste mai mult