In spatele unui clip de nunta

Poate ca multi sunt curiosi sa afle ce se intampla in “spatele” realizarii unui best moments de nunta. Am gasit in arhiva mea, acest filmulet pe care il fac public. Aceste imagini reprezinta o scurta informare despre locurile prin care mergem sa filmam. Probabil ca deja stiti ca best moments-ul realizat pentru Livia si Vali mi-a adus locul 2 la categoria “Cel mai bun cameraman de nunta in 2013”.  Realizarea unei filmari nunti te poate duce in locuri in care nu credeai ca vei pasii in viata asta. Dar mai multe detalii.. in acest articol.

Filmari nunti – In spatele unui clip de nunta

Poate, multi dintre voi nu stiti despre ce vorbesc eu aici. Vorbesc despre filmarea unei nunti, implicit si despre realizarea unui best moments de nunta. In cazul in care nu ai vazut ce am realizat prin locurile prezentate in filmul de mai sus, voi posta mai jos clipul final. Un final? De fiecare data cand iti doresti sa te auto depasesti, nu vei tine cont de conditii meteo, distante, stari de rau si alte asa zise “nimicuri”. Cand vrei sa iasa treaba, treaba, pai te straduiesti pana iese. Pe principiul asta merg de cand m-am apucat de videografie, acum.. daca imi si iese, ramane de vazut. Hai.. uite clipul de care vorbeam.

Si.. ce trebuie sa mai stii este faptul ca acesti oameni si-au dorit sa ajungem si pe alte meleaguri. Ce am facut pe acolo si cum s-au desfasurat filmarile vedeti in clipul de mai jos. Insa.. trebuie sa spun ca responsabilitatea a fost mult mai mare in ceea ce o sa vizualizati.. de acea alaturi de mine a trebuit sa fie Dan Chiru. Unii spun ca ne distram, noua ne place sa spunem ca muncim. Pacat ca nu putem filma si in camera de montaj ca sigur ne v-om schimba parerile cu totii. Uite.. cateva imagini din spatele camerelor.. de pe alte meleaguri.

Acum sigur v-am facut curiosi sa vedeti ce “scurt metraj am realizat in aceste locatii”. Inainte de a implementa codul embemed de la clipul pe care trebuie sa-l vizualizati, tin sa va informez ca scopul filmarii acestui scurt metraj a fost de a fi proiectat in seara nuntii. Da.. s-a meriat. Reactia oamenilor prezenti la nunta ne-a confirmat ca nu am muncit de nebuni atatea zile. Vizualizare faina.

Similare

Leave a Reply

1 Comentariu in "In spatele unui clip de nunta "

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Robert
Cititor
Robert

Faze amuzante se intampla la orice filmare. Multi nu sunt de acord cu publicarea acestora.